Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/1 Κριός 


Ο προνοητικός τρόπος με τον οποίο θα τονίσεις κάποιες απόψεις στον εραστή σου, δεν είναι κακή ιδέα. Μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία τα κενά στις απαντήσεις του συντρόφου σου.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η συζήτηση, είναι χρήσιμη και έγκαιρη. Υπάρχουν όμως σωστοί και λάθος τρόποι…. διαχείρισης της. Άφησε την καρδιά σου να είναι ο τέλειος διαιτητής.

ζώδια ταύρος

Κάποια θέματα στη σχέση σου, μπορούν να ωφεληθούν από τις συμβουλές κάποιου έμπιστου φίλου.
Η αλλαγή ή η βελτίωση που επιθυμείς να κάνεις είναι σημαντική και θα αποδειχθεί χρήσιμος ένας άνθρωπος που θα έχει τη διάθεση να σε ακούσει.
Το σωστό, είναι να κοιτάξεις από κάθε οπτική γωνία το θέμα που σε απασχολεί. Γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο, για να συλλέξεις γεγονότα και πληροφορίες. 

ζώδια προβλέψεις 04/01 δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα έχεις μια ευχάριστη διάθεση που θα σε κάνει τουλάχιστον γι’ αυτό το διάστημα, την τέλεια παρέα. Θα ξέρεις τι να πεις και πώς να το εκφράσεις στον εραστή σου. Αν στόχος σου είναι να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ή τη φαντασία του αγαπημένου σου, τότε η συγκίνηση της επιτυχίας…. περιμένει!

ζώδια καρκίνος

Αν ξεκινήσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου για θέματα που σε απασχολούν, τότε μην εκφραστείς δυναμικά, γιατί θα σπαταλήσεις την παθιασμένη ενέργειά σου. Αναρωτήσου αν το θέμα της συζήτησης πρέπει να τεθεί εδώ και τώρα…επειδή τα αμφίδρομα μικτά μηνύματα, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα. Αν κάνεις ένα διάλειμμα κι επιστρέψεις στη συζήτηση κάποια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη, θα είναι η πιο σοφή κίνηση.

ζώδια προβλέψεις 04/01 λέων

Αν νιώθεις αβεβαιότητα για τα ερωτικά σου, προσπάθησε να μετατοπίσεις την εστίασή σου στα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη. Αυτό θα σε κάνει πιο αισιόδοξη και θα φωτίσει αυτό που θεωρείς τρομακτικό ή προκλητικό. Με ανοιχτό και δεκτικό μυαλό, θα μπορέσεις να δεις τα ερωτικά σου μέσα από ένα πιο αισιόδοξο φακό. Πάνω απ’ όλα, εμπιστέψου πως αυτό που βλέπεις… είναι πραγματικό. 

ζώδια παρθένος

Υπάρχουν τόσα πολλά που σκέφτεσαι για τις επιδόσεις της παθιασμένης προόδου στα ερωτικά σου. Η καρδιά σου περιμένει επίσης να την ακούσεις…κι αυτό πρέπει να κάνεις. Ο παθιασμένος σκοπός σου εξελίσσεται…επομένως πρέπει να εξελίξεις και τη συμπεριφορά σου. Έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις μια νέα ρομαντική τροχιά στη σχέση σου. Αυτό όμως εξαρτάται από τη διάθεσή σου να κάνεις αυθεντικές ερωτήσεις σχετικά με το τι – ή πιθανώς ποιον – θέλεις πραγματικά.

ζώδια προβλέψεις 04/01 ζυγός

Αν γνωρίζεις πως υπάρχει μια ανισορροπία στη σχέση σου, τότε είναι σημαντικό να πιστέψεις πως θα είναι προσωρινή. Θα έχεις βάσιμους λόγους να πιστεύεις πως η αγάπη και οι προσπάθειές σου θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρατήρησε επίσης πώς η υπομονή…. μπορεί να σε βοηθήσει για άλλη μια φορά να διασφαλίσεις πως θα τα καταφέρεις!

ζώδια σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να διαμορφωθεί μια γραμμή μεταξύ του πάθους και του υπερβολικού ενθουσιασμού. Η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει… και θα έχεις την τάση να εξαφανίσεις τυχόν περιορισμούς ή εμπόδια. Αλλά αυτή η μονόπλευρη δράση, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Αν αισθάνεσαι πως μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, τότε ίσως χρειαστεί να τις μειώσεις, πριν μιλήσεις γι’ αυτές στον εραστή σου. 

ζώδια τοξότης

Το πάθος της ευεξίας στην καρδιά σου θα ενταθεί. Αυτό όμως μπορεί να απαιτήσει προσεκτική παρακολούθηση, αν ο εραστής σου αγωνίζεται για να συνεχίσει. Η απελευθέρωση πολλών συναισθημάτων, εμποδίζει την παθιασμένη πρόοδο που θέλεις να σημειώσεις. Η ανυπομονησία και η ευαισθησία…. δημιουργούν ασταθή θεμέλια που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον. Η σωστή εφαρμογή τους όμως, θα τα αποτρέψει.

ζώδια αιγόκερως

Θα ανακαλύψεις πως το ένστικτό σου, ήταν σωστό για να στρέψεις την προσοχή σου στη σχέση σου. Μπορεί να εξετάσεις, αν αυτή βελτιώθηκε από μόνη της. Αλλά αν χρειάζεται λίγη ώθηση, τότε έχεις αρκετή ευαισθησία για να υποκινήσεις μια απαραίτητη συζήτηση. Είναι πολύ έξυπνος τρόπος αν καταφέρεις να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέματα που σε απασχολούν, χωρίς να δημιουργήσεις άσκοπες εντάσεις.

ζώδια υδροχόος

Θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις παρατηρήσει αρκετά τα πράγματα και ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Αν νιώθεις πως ο εραστή σου δεν αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα με όσα κρατάς για τον εαυτό σου, τότε χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να αποκαλύψεις όσα κρύβεις βαθιά μέσα σου. Οι απαντήσεις που θα λάβεις, μπορεί να σε εκπλήξουν. Αυτό όμως που έρχεται στο φως είναι αληθινό και βοηθάει να ξεκαθαρίσει η κοινή μελλοντική σας πορεία. 

ζώδια ιχθύες

Μια διευκρινιστική συζήτηση με τον εραστή σου, θα φέρει τις γνώσεις και τη διαβεβαίωση που επιζητάς. Αυτή η συζήτηση όμως, πρέπει να αφορά το τι «λειτουργεί» και είναι θετικό…. και όχι τις ελλείψεις που υπάρχουν. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις τη θετικότητα και να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στο δεσμό σου. Όταν και τα δύο μπουν στη θέση τους….τότε όλα είναι δυνατά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365