Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ένταση και προσαγωγές στον Λευκό Πύργο – Άτομα έριξαν το Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία προσπάθησε να τους αποτρέψει κυνηγώντας τους

Ένταση επικράτησε στον Λευκό Πύργο καθώς άτομα δεν υπάκουσαν στις εντολές για τα φετινά ιδιαίτερα Θεοφάνεια, έριξαν τον Σταυρό και προσήχθησαν.


Η αστυνομία προσπάθησε να τους αποτρέψει κυνηγώντας τους, μάλιστα, για αρκετά μέτρα.


Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του GRTimes.gr τα άτομα ρίχνουν το σταυρό στη θάλασσα και στη συνέχεια προσάγονται από την ΕΛ.ΑΣ.




4 σχόλια:

  1. ο γραφικός ο άνθρωπος δεν μασάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει έχει κόσμο με απωθυμένα ,θέλει με απολυτήριο γυμνασίου 2χιλιάδες μισθό...δεν του κάθεται και το στοίχημα και είναι θυμωμένος...τι να λέμε τώρα? Η μακεδονία ειναι ελληνική όμως.Γι αυτό είναι σίγουρος...ο άνθρωπας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χουντα του μητσοτακη ζητο ο ελληνικοσ στρατοσ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ζούσαμε στην αρχαία Σπάρτη, θα γέμιζε ο Καιάδας από τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365