Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/1 Κριός 


Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να μεγαλώσουν αναφορικά με τη σχέση σου. Μπορεί να οφείλονται στην υπερβολική σου ευαισθησία το γεγονός πως διογκώνεται στο μυαλό σου ένα ερωτικό σενάριο.
Αν πρέπει να εστιάσεις σε οποιαδήποτε περιοχή εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας για να ηρεμήσεις… κάνε το. Το να μετατρέψεις αυτό που σε βαραίνει σε κάτι πιο ανάλαφρο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

ζώδια ταύρος

Ίσως αναρωτιέσαι από πού προέρχονται αυτές οι ξαφνικές εξελίξεις ή πιθανώς το χάος που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή.
Φυσικά, μην το αφήσεις να σου δημιουργήσει περιττή ή άσκοπη πίεση. Είσαι σε θέση να συνδυάσεις το συναισθηματισμό σου με τη λογική.
Άφησέ τη να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε ό,τι σου φαίνεται κατά καιρούς ανησυχητικό. Διατήρησε την ηρεμία και τη γαλήνη σου, για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

ζώδια προβλέψεις 16/01 δίδυμοι

Άσκησε το δικαίωμα που έχεις για την προστασία της ιδιωτικής σου ζωής τώρα, ειδικά αν κάτι στη σχέση σου φαίνεται ιδιαίτερα τεταμένο. Η αποστασιοποίηση και η απομόνωσή σου, θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε ό,τι χρειάζεται… αλλά με καθαρό μυαλό. Αν αυτό σε βοηθήσει, τότε θα βοηθήσει και τον εραστή σου να συνέλθει. 

ζώδια καρκίνος

Αν τα συναισθήματά σου αποφάσισαν να έχουν πιο δυνατή φωνή τώρα από ό,τι συνήθως…. τότε πρέπει να παραδεχτείς πως θα είναι μάταιο να αντισταθείς. Ό, τι κι αν κάνεις, μην θεωρήσεις την υποχώρηση, σαν ένδειξη αδυναμίας. Αυτό που νιώθεις είναι αυθεντικό και υποστηρίζεται από την αλήθεια. Γι’ αυτό άφησε ό,τι πηγάζει από μέσα σου, να σε βοηθήσει να δεις την ερωτική σου ζωή με έναν πιο ρεαλιστικό – ή καθησυχαστικό – φακό. 

ζώδια προβλέψεις 16/01 λέων

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον φωνάζουν «φρικιό ελέγχου»….όμως θα κερδίσεις πολύτιμους πόντους στα μάτια ενός εραστή σου, αφήνοντας την έμφυτη επιθυμία σου να διαχειρίζεσαι ή να καθοδηγείς….τα πράγματα τώρα. Μια ορατή εμφάνιση υπομονής και ευελιξίας από μέρους σου, θα δημιουργήσει μια πολύ χρήσιμη, θετική ατμόσφαιρα… που λειτουργεί προς όφελός σου. Κάνοντας λιγότερα, θα πετύχεις περισσότερα για να διατηρήσεις τα πράγματα γλυκά και ήρεμα.

ζώδια παρθένος

Νιώθεις τυχερή και γαλήνια, που βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Πρέπει να γνωρίζεις, πως και τα δύο θα επηρεάσουν τώρα την ερωτική σου ζωή. Αλλά για να συνδεθείς πραγματικά και να επωφεληθείς από αυτά, θα πρέπει να γίνεις φάρος θετικότητας και ανοιχτής σκέψης. Αν υιοθετήσεις μια τέτοια στάση, σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές. Εντόπισε τις εμπνευσμένες εξελίξεις, που σε περιμένουν.

ζώδια προβλέψεις 16/01 ζυγός

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που το πάθος χρειάζεται καθοδήγηση ή διαχείριση. Με τον ισχυρό Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, ίσως αντιμετωπίσεις τη θερμότητα που εμφανίζεται, σε κάποια από τις διάφορες μορφές της. Αγκαλιάζοντας και αξιοποιώντας αυτή τη ενέργεια θετικά, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο. Κάνε αυτή η προσπάθεια….να γίνει η παθιασμένη αποστολή σου, τώρα.

ζώδια σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να συνδυάσεις τη λογική με τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής στο να πεις ή να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Μην καταπνίγεις αυτό που νιώθεις… αλλά να γνωρίζεις πως τροφοδοτεί αρνητικά συναισθήματα… όπως αμυντικότητα, εμμονή ή ζήλια. Κανένα από αυτά δεν υπόσχεται κάτι ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365