Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/1 Κριός 


Η φαντασία σου μπορεί να διαδραματίσει υπέροχο ρόλο ώστε να αναδυθούν οι ρομαντικές σου ιδιότητες. Ίσως κάποιος απασχολεί τώρα τις σκέψεις σου και τροφοδοτεί μ’ αυτό τον τρόπο τις ερωτικές σου φαντασιώσεις!
Αυτό το διάστημα ο προσωπικός σου κόσμος είναι έντονα «προσωπικός». Και σίγουρα το άτομο που εξιτάρει τη φαντασία σου, θα λατρέψει το πώς θα μετατρέψεις τις ερωτικές σου σκέψεις…σε πράξεις! 

ζώδια ταύρος

Ό,τι κι αν ήταν πρόσφατα αδρανές ή περιοριστικό στην ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει μια ευπρόσδεκτη αίσθηση ελευθερίας.
Ίσως όμως χρειαστεί να πετύχεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο να παραμείνεις παραδοσιακή αλλά παράλληλα να πειραματιστείς και να τολμήσεις κινήσεις, για την εξέλιξη των ερωτικών σου.
Μην είσαι πολύ αυστηρή με κάτι που είναι συναρπαστικό, αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερη ευελιξία από σένα.

ζώδια προβλέψεις 20/01 δίδυμοι

Είναι σίγουρα μια από αυτές τις στιγμές, που η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, παρά να νιώσεις όπως νιώθεις. Είναι σημαντικό να συνδεθείς και με τα δύο, αντί να τα απορρίψεις ή να τα υποβιβάσεις. Μπορείς να ενισχύσεις αυτό που έχεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό τόλμησε να το κάνεις, με όποιο τρόπο μπορείς. Να έχεις όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως οι ορμητικές κινήσεις, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. 

ζώδια καρκίνος

Όποια και αν είναι η ερωτική εξέλιξη που θέλεις να ζήσεις, μπορεί να υπάρχει κάτι διασκεδαστικό και εντυπωσιακό…αν μοιραστείς το όραμά σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Γνωρίζεις επίσης, πως οι περιορισμοί που έχεις επιβάλλει στον εαυτό σου, σε έχουν κρατήσει πίσω από μια συγκεκριμένη γραμμή, που τώρα σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα για να τη διασχίσεις. Διέσχισε τη και πίστεψε πως σε περιμένουν καινούργιες εμπειρίες.

ζώδια προβλέψεις 20/01 λέων

Θα νιώσεις πως υπάρχουν καινούργιες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου για νέα ξεκινήματα τώρα. Ίσως η ερωτική σου ζωή να είναι από τους τομείς που θα εστιάσεις λιγότερο αυτό το διάστημα. Όμως μπορείς να βρεις τρόπους ώστε να φέρεις τα ερωτικά σου στην πρώτη γραμμή της λίστας σου, αν αποσπαστείς για λίγο από τα άλλα θέματα που απαιτούν την προσοχή σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ζήσεις φανταστικές στιγμές με το ταίρι σου και να νιώσεις ανανεωμένη!

ζώδια παρθένος

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζεις κάποια έντονα συναισθήματα. Όμως αυτά θα τροφοδοτήσουν επιπλέον, τόσο τις υπάρχουσες όσο και τις νέες σου επιθυμίες. Αγκαλιάζοντας το παθιασμένο μέλλον σου, θα δημιουργήσεις ένα καινούργιο επίπεδο διαφάνειας από την πλευρά σου. Η αλήθεια σου θέλει ν’ αναδυθεί τώρα…και η αντίσταση δε θα είναι απλώς μάταιη αλλά και περιττή! 

ζώδια προβλέψεις 20/01 ζυγός

Σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες ή έντονα συναισθήματα σε αναστατώνουν αυτή τη στιγμή….κι αν κάποια απ’ αυτά σου δημιουργούν μια επιπλέον σύγχυση, σύντομα θα τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να νιώσεις πιο ασφαλής μέσα στη σχέση σου. Ό, τι μπορεί να φαινόταν ουτοπιστικό ή μπερδεμένο, τώρα θα το δεις μέσα από ένα ρεαλιστικό και πρακτικό πρίσμα.

ζώδια σκορπιός

Οι επιθυμίες σου σήμερα, μπορεί να παρακάμψουν την πρακτική σου σκέψη. Αυτό όμως θα σε κάνει να αφοσιωθείς τόσο στην ερωτική σου ζωή, που θα παραβλέψεις άλλους τομείς της ζωή σου. Η αυξημένη ερωτική σου φιλοδοξία, μπορεί να έχει πολλές διεξόδους. Βεβαιώσου απλά, πως ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου, λαμβάνει το δίκαιο μερίδιό του!

ζώδια τοξότης

Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον εραστή σου, θα νιώσεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση σήμερα για να την υποκινήσεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση θα πείσεις τον συνομιλητή σου, πως το ποτήρι είναι μισό- γεμάτο κι όχι μισό- άδειο. Με άλλα λόγια, ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα είναι αυτό που χρειάζεται να εκφράζει ο λόγος σου. Εξάλλου ο αυθεντικός ενθουσιασμός… «πουλάει»! 

ζώδια αιγόκερως

Ίσως υπάρχει λιγότερη δομή σε όσα θέλεις να εκφράσεις προφορικά ή γραπτά. Αυτό όμως, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο. Είσαι σε θέση να εκφραστείς με συνοπτικό τρόπο για κάποια θέματα που θεωρείς απαραίτητα…κι εκφράζεσαι όπως ακριβώς νιώθεις. Ίσως αυτό είναι ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει τον εραστή σου να ξεπεράσει ένα επικοινωνιακό εμπόδιο….και να κάνει το ίδιο. 

ζώδια υδροχόος

Τώρα μπορείς να υιοθετήσεις μια λιγότερο λεπτή προσέγγιση στα ερωτικά σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, θα είσαι περισσότερο πρόθυμη, να αποδεχτείς ότι τα λόγια μπορεί να μην είναι αρκετά για να καταστήσεις σαφές τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Μπορείς να αποδείξεις και να ενισχύσεις τα συναισθήματά σου πολύ πιο αποτελεσματικά τώρα … με παθιασμένες ενέργειες. Απλώς σιγουρέψου πως προχωράς με μικρά βήματα!

ζώδια ιχθύες

Η ανοιχτή σκέψη οδηγεί στο να γίνεις πιο ανοιχτή στα ερωτικά σου τώρα. Το να είσαι «διανοητικά ευέλικτη» και διαφανής με τα συναισθήματά σου, θα βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Θέλεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια σε ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου θέματα. Είναι ξεκάθαρο ότι προσφέρεις πολλά στο δεσμό σου. Όμως αυτή η αυθεντικότητα θα φέρει τη θετική, ριζική και έγκαιρη αλλαγή που έχει ανάγκη η ερωτική σου ζωή. Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365