Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Αριστείδης Αδαμόπουλος: Ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου

Ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90

Ο νυν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος επίσης εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου το 1998, όπως κατέθεσε η ίδια η “χρυσή” Ολυμπιονίκης στον Εισαγγελέα. 


Ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου, με 7 διαδοχικές θητείες. 


Παράλληλα, ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της τοπικής Ανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κομματική του ιδιότητα ανεστάλη μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.0



6 σχόλια:

  1. Είπα και εγώ,πως και έτσι δεν είναι Συριζαιος.Η αριστεία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να τον μπουρντίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκείνος ο παιδοφιλος της ΝΔ τι έγινε? όλα καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεφτίλες, κοιτάτε μόνο το τομάρι σας όπως και οι περισσότεροι δεξιοί, δεν ξέρατε τι ψηφίζατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέα Δημοκρατία και κομματάρχης της είναι, βάλτο στη λεζάντα να φαίνεται ποιοι μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι μας κυβερνούν ρε καραγκιόζη; Τι θέλεις να πεις; Τέτοια τέρατα υπάρχουν παντού. Ακόμη και αυτό θα το κομματοποιησετε και θα το χρεωσετε στη νέα Δημοκρατία; Έλεος πια με την τόση βλακεια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365