Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Αλλαγές και στις λαϊκές αγορές από Δευτέρα

Αλλαγές και στις λαϊκές αγορές

Μαζί με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγουν τα εμπορικά βιομηχανικά είδη στις λαϊκές αγορές, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών.


Στην ανακοίνωση, η ομοσπονδία αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τους συνάδελφους του εμπορικού τομέα των λαϊκών αγορών μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους δύσκολους αυτούς καιρούς για όλους. Από Δευτέρα πάλι όλα τα είδη στις λαϊκές αγορές για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Αγωνιζόμαστε τώρα για την μείωση των κενών μεταξύ των πάγκων από 5 μέτρα σε 2 μέτρα ώστε να μην χάνονται θέσεις εργασίας. Όλοι μαζί ενωμένοι τηρούμε τα μέτρα σχολαστικά, παραμένουμε οι πιο ασφαλείς αγορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365