Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/1 Κριός 


Όχι μόνο δε θα χάσεις… αλλά θα κερδίσεις πολλά, αν κάνεις σκέψεις μεγαλύτερες και πιο τολμηρές, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά αυτή τη στιγμή. Όποια και αν είναι η γραμμή που είχες αποφασίσει να μην περάσεις… θα καταλάβεις τα οφέλη, αν την παρακάμψεις τελικά.
Διαθέτεις το συναισθηματικό στοιχείο και τη δυνατότητα, για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου. Γι’ αυτό μη συγκρατείσαι. Άφησε τον παθιασμένο σκοπό σου να τροφοδοτηθεί από τη φλόγα που χρειάζεται. 

ζώδια ταύρος

Θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πως οι συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες εξελίσσονται. Η αποδοχή αυτού που σου συμβαίνει θα δημιουργήσει ένα νέο όραμα για το ρομαντικό ή παθιασμένο μέλλον σου.
Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι παραπάνω για να γίνουν πιο έντονα τα οράματά σου. Η αλλαγή δημιουργεί βαθιά μεταμόρφωση στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα.
Καθώς αναβαθμίζεις τις επιθυμίες σου, θα συνειδητοποιήσεις πως παράλληλα, αναβαθμίζονται και τα όνειρά σου.

ζώδια προβλέψεις 19/01 δίδυμοι

Αυτό που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα έχει επιπτώσεις πιο εκτεταμένες από ό, τι νόμιζες. Άφησε όμως αυτή την παθιασμένη και αισιόδοξη ενέργεια να σε βοηθήσει να σκεφτείς μεγαλύτερα και πιο τολμηρά στο όνομα της αγάπης. Κάτι στη σχέση σου, θα αποκτήσει μια βοηθητική και ανοιχτόμυαλη επιρροή. Σύντομα, αυτό το φως θα γίνει από κόκκινο…. πράσινο. Ετοιμάσου! 

ζώδια καρκίνος

Η επιθυμία σου για πιο συνεπή ή ανοιχτή επικοινωνία θα αυξηθεί. Μπορεί μάλιστα να οδηγήσει σε μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή που σε γοητεύει ή σε συναρπάζει. Μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό σχετικά με μια απρόσεκτη ή αθώα συζήτηση ανάμεσά σας. Θα καταλάβεις πως αν αφήσεις τις επιφυλάξεις σου, αυτό μπορεί να συμβεί. Και θα είναι πολύ σέξι! 

ζώδια προβλέψεις 19/01 λέων

Κάτι ευχάριστο φαίνεται αποφασισμένο να κάνει την είσοδό του τώρα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί όμως να χρειαστεί να είσαι πρόθυμη για να του επιτρέψεις την πρόσβαση. Ίσως να γίνεις πολύ περισσότερο γενναιόδωρη, υποστηρικτική ή στοργική απέναντι στο ταίρι σου. Η καταπραϋντική σου ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις υπέροχα το δεσμό σου.

ζώδια παρθένος

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να αποχαιρετήσεις τώρα, μια καθιερωμένη και ξεπερασμένη ζώνη άνεσης στην ερωτική σου ζωή. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για να πειραματιστείς περισσότερο στα ερωτικά σου και να λειτουργήσεις αυθόρμητα απέναντι σε συνήθειες και ρουτίνες που είχαν εδραιωθεί εδώ και καιρό. Αυτή η προνοητικότητα, θα φέρει παθιασμένα αποτελέσματα. Συνέχισε! 

ζώδια προβλέψεις 19/01 ζυγός

Αν μια ευχάριστη ανάπτυξη συμβαίνει έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, τότε άφησε αυτή τη θετική ενέργεια, να επηρεάσει και τα ερωτικά σου. Είτε είναι η προθυμία σου να διασκεδάσεις είτε η γενικότερη ψυχραιμία που σε επηρεάζει, ο εραστής σου θα το παρατηρήσει. Αυτή η θετική αύρα που επικρατεί θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Μπορεί αυτό ακριβώς να ήθελε κι ο εραστής σου.

ζώδια σκορπιός

Το πάθος θα ενισχυθεί με τρόπους που σε ενθαρρύνουν να κάνεις άλματα αντί για προσεκτικά βήματα σε ένα ερωτικό σου πλάνο τώρα. Η ένθερμη ενέργεια που έχεις στη διάθεσή σου, μπορεί να αξιοποιηθεί, δημιουργώντας σταθερά θεμέλια στο δεσμό σου. Μην θεωρείς πως η επιτάχυνση μιας διαδικασίας, θα είναι σωστή κίνηση. Όποιο και αν είναι το όραμά σου, για σένα είναι σημαντικό! Χειρίσου το προσεκτικά.

ζώδια τοξότης

Εξωτερικά θα φαίνεσαι ζωντανή κι ενεργητική αυτό το διάστημα. Όμως αυτό μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας εσωτερικής σου ανησυχίας. Σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ του υπερβολικού πάθους και της απαραίτητης λογικής. Αν εκμεταλλευτείς την άφθονη ενέργεια με τρόπους που σε βοηθούν να «κάψεις θερμίδες» θα είναι πολύ καλή ιδέα αυτή τη στιγμή. Το αφήνω πάνω σου. 

ζώδια αιγόκερως

Παρόλο που δεν είσαι δυσαρεστημένη με τη σχέση σου, νιώθεις πως επιδέχεται κάποιες βελτιώσεις. Μπορεί να επιθυμείς να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον εραστή σου. Αν η καθημερινότητά σου χρειάζεται ταρακούνημα, τότε μπορείς να επιχειρήσεις κάποιους διασκεδαστικούς τρόπους με τον εραστή σου. Όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις, πιθανό να υποστηρίζονται από τη φαντασία και όχι από την απογοήτευσή σου. Κι αυτό, είναι το καλύτερο είδος αλλαγών. 

ζώδια υδροχόος

Η απόκτηση ή η ανάκτηση του ελέγχου στην ερωτική σου ζωή, συνεπάγεται μεγαλύτερες και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης του δεσμού σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ν ενισχύσει τα συναισθήματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης ταυτόχρονα. Συνδύασε τα πιο τολμηρά σου οράματα με ανοιχτόμυαλη σκέψη…και να είσαι σίγουρη, πως σε περιμένει μια νέα κι ευχάριστη περιοχή. 

ζώδια ιχθύες

Η ρομαντική σου πλευρά θα μπορούσε να γοητευτεί από κάποιον ή κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η διαίσθησή σου όμως μπορεί «κλωτσήσει» γιατί θέλει να ακούσεις τις προειδοποιήσεις της. Ίσως δεν οφείλονται απαραίτητα στην απάτη κάποιου. Αν όμως η εσωτερική σου φωνή σε παροτρύνει να είσαι προσεκτική, τότε επιβράδυνε κάτι για να το δεις ρεαλιστικά. Το να είσαι λίγο πιο γειωμένη, απομακρυσμένη και μυστηριώδης, θα σε βοηθήσει πολύ τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365