Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/1 Κριός 


Τα ερωτικά σου θα ωφεληθούν, αν τα δεις με περισσότερο ρεαλισμό αυτό το διάστημα. Σε μια ερωτική σχέση είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πάθος κι έρωτας… όμως ο ρεαλισμός είναι αυτός που θα θέσει τις βάσεις για μια ουσιαστική σχέση.
Η επιστροφή στο ρομαντισμό θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν έχεις μια πιο αυστηρή αντίληψη για το πού βρίσκεσαι στη σχέση σου ή για το πώς θα είναι η μελλοντική της πορεία.

ζώδια ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να προσπαθήσεις σκληρά για τα πράγματα που επιθυμείς στη ζωή σου και δεν εξαιρείται φυσικά η ερωτική σου ζωή από το μενού.
Προσπάθησε μόνο να μην πιέζεις τις καταστάσεις να προχωρήσουν και προσπάθησε να ελέγξεις τις κινήσεις σου…
Επειδή μπορεί να είσαι τόσο απασχολημένη με την προσπάθεια, που δεν θα δεις αν κινείσαι σωστά ή χρήσιμα. Το να είσαι αποφασιστική είναι σημαντικό, αλλά χρειάζεται να ακολουθήσεις και κάποιο πρακτικό σχέδιο. 

ζώδια προβλέψεις 09/01 δίδυμοι

Αν αντιμετωπίσεις κάτι που προκαλεί σύγχυση στην ερωτική σου ζωή δεν είναι απαραίτητη η αμυντική ή η επιφυλακτική σου αντίδραση. Μπορεί να υπάρχει μια υπόδειξη μυστηρίου ή ίντριγκας που περιβάλλει οτιδήποτε ή όποιον σου δημιουργεί την αμηχανία. Προς το παρόν, άφησε να διεγερθεί η περιέργειά σου, με όποιον τρόπο επιθυμεί. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να έρθει αργότερα.

ζώδια καρκίνος

Δεν ισχύουν πλέον οι περιορισμοί ή οποιαδήποτε ανάγκη να ακολουθήσεις τους κανόνες στην ερωτική σου ζωή, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Μπορείς όμως ν’ αντιδράσεις με προσοχή αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εξέλιξή της. Μπορεί να μην είχες την ευελιξία για να αντιμετωπίσεις σωστά τα γεγονότα που συνέβησαν…αλλά είναι κάτι που θα ωφελήσει στο παρόν, την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. 

ζώδια προβλέψεις 09/01 λέων

Μην αναβάλλεις για αργότερα αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα στα ερωτικά σου. Το φεγγάρι επηρεάζει την αγάπη και την εγκάρδια έκφραση, γι’ αυτό προσπάθησε να παρουσιάσεις τα καθυστερημένα παθιασμένα σου σχέδια. Μόλις αρχίσεις να βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα των ρομαντικών σου στόχων, τόσο ευκολότερα θα τους κατακτήσεις, παρέα με το σύντροφό σου. 

ζώδια παρθένος

Οι ρομαντικοί περιορισμοί ή τα όρια που είχες συνηθίσει, θα καταρρεύσουν τώρα καθώς η αίσθηση της απελευθέρωσης αντικαθιστά την παραίτηση. Καλά κάνεις κι εμπιστεύεσαι αυτό το συναίσθημα. Πίστεψε πως η παθιασμένη πρόοδος που προσφέρεται είναι πιο ανοιχτόμυαλη, περιπετειώδης και φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης. Οι ερωτικές σου επιθυμίες μπορεί να παρεμποδίστηκαν τα τελευταία χρόνια….αλλά όχι πια. 

ζώδια προβλέψεις 09/01 ζυγός

Οποιαδήποτε απογοήτευση από τον αγαπημένο σου μπορεί να οφείλεται στο ότι αισθάνεται σύγχυση ή είναι συναισθηματικά ανασφαλής. Δε θα σου ζητήσει υποστήριξη…αλλά καλό θα ήταν να την προσφέρεις. Η Σελήνη επηρεάζει την επικοινωνία, εμπνέοντας σε να μοιραστείς την αλήθεια σου με τον άνθρωπο που αγαπάς. Η οικειότητα μπορεί να προέλθει από την ανταλλαγή σκέψεων και πιθανώς κρυφών ονείρων…. για το μέλλον της σχέσης σας.

ζώδια σκορπιός

Αν έχεις πίστη στο όραμά σου για την πορεία της σχέσης σου, τότε πιθανότατα δεν θα ακούσεις το ένστικτό σου. Αν όμως αυτό που νόμιζες πως έγινε κατανοητό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναντάει αντίσταση, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται δράση από μεριάς σου. Ο εραστής σου θέλει να γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον της σχέσης σας….κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία και για σένα.

ζώδια τοξότης

Υπάρχει μεγάλη ειλικρίνεια και διαφάνεια τώρα στη σχέση σου. Η αντικειμενικότητα που επικρατεί θα σε βοηθήσει να δεις τα δευτερεύοντα ζητήματα με περισσότερο ρεαλισμό. Ο εραστής σου πρέπει να γνωρίζει την επιθυμία σου για μεγαλύτερη αυθεντικότητα ανάμεσά σας κάτι που θα βοηθήσει να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εξάλλου αυτό που δίνεις…αυτό παίρνεις.

ζώδια αιγόκερως

Ακόμα κι αν η εργασία ή διάφορα άλλα θέματα απασχολούν τις σκέψεις σου, ο συναισθηματικός σου κόσμος σου προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Δεν χρειάζονται ανάμεσά σας, βαθιές ή πολύπλοκες συζητήσεις. Ακόμη και η σιωπή βοηθάει πολύ. Ό, τι κι αν αλλάζει τώρα στον κόσμο σου, ξέρεις πως αυτός που αγαπάς σε υποστηρίζει. 

ζώδια υδροχόος

Η πρόοδος της σχέσης σου, απαιτεί πολύ περισσότερα από μια δημιουργική ή φανταστική σκέψη τώρα. Η διαίσθησή σου, μπορεί να σου υποδείξει τι είναι εφικτό και τι πρέπει να παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας. Η λογική σου μπορεί να σου παρέχει ένα πρακτικό, δομημένο σχέδιο όπου χρειάζεται….αλλά είναι η καρδιά σου θα παρέχει το πάθος που θα το τροφοδοτήσει.

ζώδια ιχθύες

Η ερωτική σου ζωή θα έχει μυστηριώδεις κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Μάλλον λειτουργούν κάποιες αόρατες δυνάμεις για λογαριασμό σου στο όνομα της αγάπης! Ακόμα όμως κι αν δεν θέλεις να αποδεχτείς πως κάτι αιθέριο επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, αποδέξου τουλάχιστον το γεγονός πως τα καλύτερα….έρχονται σ’ αυτούς που περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365