Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΣτΕ: Νόμιμα τα περιοριστικά μέτρα για τις εκκλησίες

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας τις προσφυγές πολιτών που ζητούσαν να μην ισχύσουν οι περιορισμοί στον αριθμό των πιστών εντός των εκκλησιών λόγω κορωνοϊού κατά τις Ιερές Ακολουθίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα δεν κατατέθηκε καμιά προσφυγή στο ΣτΕ από την πλευρά της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την κυβερνητική απόφαση οι ιεροί ναοί να παραμείνουν κλειστοί για τους πιστούς κατά την εορτή των Θεοφανίων.


Πηγή: iefimerida.gr 

1 σχόλιο:

  1. το παπαδαριο απέδειξε πως δε νοιάζεται για την δημόσια υγεία. οι παπάδες δημόσιοι υπάλληλοι με την την συμπεριφορά τους διώχνουν κόσμο από την εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365