Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινό κρασάτο

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά Συνταγής
1 κιλό χοιρινό (κομμένο σε μικρές μερίδες)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μας, τα οποία και έχουμε ψιλοκόψει.

Ρίχνουμε και το κρέας ώστε να τσιγαριστεί μαζί με τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά.

Μόλις πάρει χρώμα, το σβήνουμε με κρασί και αλατοπιπερώνουμε.

Στην συνέχεια προσθέτουμε δυο φλιτζάνια νερό με την μουστάρδα διαλυμένη. Ανακατεύουμε ξανά.


Τέλος σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.

Και αυτό ήταν το κρασάτο χοιρινό μας είναι έτοιμο.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Καλή μας όρεξη!


Συμβουλές για το κρασάτο χοιρινό
Αν το κρέας μας είναι λιπαρό μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ξίδι στο μαγείρεμα ώστε να αισθανόμαστε λιγότερο την γεύση της λιπαρότητας.
Κατά το τσιγάρισμα θα ήταν κάλο να διατηρήσουμε την φωτιά σε χαμηλό επίπεδο.
Τα κρασάτο χοιρινό ταιριάζει τέλεια με ρυζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365