Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Εμπνευστής του χυδαίου πανό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ο γιος του Κουφοντίνα

Το αποκάλυψε ο ίδιος μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook

Ο εμπνευστής του υβριστικού πανό που αναρτήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς βρέθηκε και είναι ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.


Το αποκάλυψε ο ίδιος μάλιστα, με ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας προς υπεράσπιση της υβριστικής κίνησης αυτής, που προσέβαλε βάναυσα τη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Μπακογιάννη, ότι «Είμαστε πολιτικοί άνθρωποι, και οι πράξεις και τα λόγια μας -όση οργή και αν έχουν- είναι πολιτικά».


Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, με το άκρως προκλητικό αυτό πανό, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, που είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, την οποία συνεχίζει.


Το πανό, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, έγραφε: «Κούλη πονάς; Κωστάκη πού είναι ο μπαμπάς; Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».


Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, «απάντησε» σε αυτή τη θρασύτατη ενέργεια, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Εδώ είναι. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά».


Πηγή: Η Άποψη

5 σχόλια:

  1. Τα τέρατα έχουν υποστηρικτές άλλα τέρατα.
    Υ.Γ: Για κάποιους αριστερούς το πανω έπρεπε να γραφει:Κουλη μας πονάς, μας πονάς πολύ, τόσο πολύ που έχουμε λυσσάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα όταν οι εγκληματίες είναι αριστεροί παύουν να είναι εγκληματίες, είναι επαναστάτες με κοινωνικά κριτήρια, βέβαια έχουν μεγάλη στήριξη πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων.
    Μετά περιμένουμε να πάει μπροστά η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με κάτι σαν και σένα πάμε για φεγγάρι μεριά.Νοσταλγείς τα καλά χρόνια της ΕΑΤ-ΕΣΑ,της ΕΡΕ,της χούντα,τα ξερονήσια και την εξορία στα ανατολικά κράτη,τη λογοκρισία,την απαγόρευση της συνάθροισης πάνω από τρία άτομα,το κάψιμο βιβλίων λόγω κομουνιστικού κινδύνου.Το πούλημα της Κύπρου και τι άλλο να πρωτοθυμηθώ.Δε λέω καλός και πρωτοποριακός ο Ελληνικός μεσαίωνας.Γι'αυτό γεμίσαμε πατριωτάκια χρυσαυγίτες(καλά παιδιά,όχι αριστεροί εγγληματίες).Και στο δημοκρατικό τόξο πάμε μπροστά με Πλεύρη,Βορίδη,Γεωργιάδη...Ούστ κοπρίτες.

      Διαγραφή
    2. 6.10 έφριξα με αυτά που έγραψες. Αυτά θα μπορούσε να τα γράψει κάποιος που έζησε τον εμφύλιο από τη δική του πλευρά. Κάποιος 85 χρόνων και πάνω. Είναι φρικτό να τα γράφει κάποιος νέος στα 2021 (νέος είσαι σίγουρα γιατί ένας 85ντάρης δεν περιηγείται στο διαδίκτυο). Φρικτά είναι όσα γράφει και ο 1.14 που λέει ότι οι εγκληματίες είναι αριστεροί. Είστε τυφλωμένοι και οι δύο. Κρίμα για νέους ανθρώπους.
      Ένας εξηνταεξάχρονος

      Διαγραφή
    3. 6.10 έφριξα με αυτά που έγραψες. Αυτά θα μπορούσε να τα γράψει κάποιος που έζησε τον εμφύλιο από τη δική του πλευρά. Κάποιος 85 χρόνων και πάνω. Είναι φρικτό να τα γράφει κάποιος νέος στα 2021 (νέος είσαι σίγουρα γιατί ένας 85ντάρης δεν περιηγείται στο διαδίκτυο). Φρικτά είναι όσα γράφει και ο 1.14 που λέει ότι οι εγκληματίες είναι αριστεροί. Είστε τυφλωμένοι και οι δύο. Κρίμα για νέους ανθρώπους.
      Ένας εξηνταεξάχρονος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365