Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Πότε ανοίγουν τα καταστήματα με click away, επόμενο βήμα το click in shop

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων με click away

Τις επόμενες, ημέρες θα συζητηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων με click away, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι το click in shop σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ant1 ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης και Επανεδύσεων.


Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων με click away, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ν. Παπαθανάσης.


Μάλιστα, τόνισε ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει σταδιακά πρώτα με click away, και στη συνέχεια με in shop, δηλαδή δοκιμή έπειτα από ραντεβού, εντός καταστήματος και αγορά του προϊόντος.


Οσον αφορά τα γυμναστήρια, είπε οτι ακόμα είναι πολύ νωρίς για το άνοιγμά τους.


Τι είναι το click in shop και πως θα λειτουργήσει

Το click in shop, είναι απλά η δυνατότητα που θα δίνεται στους καταναλωτές να πηγαίνουν στα καταστήματα κατόπιν ραντεβού και να δοκιμάζουν τα προϊόντα τα οποία θέλουν να αγοράσουν. Είναι μία προσπάθεια που θα γίνει προκειμένου να διευκολυνθούν και οι ίδιοι οι καταναλωτές που αγοράζουν τα προϊόντα, αλλά και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες.


Αυτό θα γίνει κάτω από αυστηρά, φυσικά, μέτρα, καθώς στόχος είναι να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα καταστήματα. Εξετάζεται, ανάλογα και με την έκταση των καταστημάτων, αν θα εξυπηρετείται ένας-ένας πελάτης μέσα στο κατάστημα ή εάν θα υπάρχει ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πελατών, ο αριθμός των οποίων θα καθορίζεται βάσει των τετραγωνικών του καταστήματος.


Πάντως πρόκειται για ένα μέτρο, όπως λένε εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, που δεν μπορεί να λειτουργήσει εύκολα σε μικρές επιχειρήσεις αν και εν μέρει η αγορά την περίοδο των γιορτών λειτουργούσε άτυπα με έναν ανάλογο τρόπο σε περιοχές εκτός κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365