Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ο Δερμιτζάκης πόσταρε αυτές τις δύο φωτό και έγραψε: Μην απορεί κανείς που θα είμαστε σε lockdown για πολύ καιρό

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό

Ένα αιχμηρό σχόλιο με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανίων και σχετικά με τη διάρκεια του lockdown έκανε ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης.


Ο κ. Δερμιτζάκης επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες από τον Ναό της Μητρόπολης Πειραιά όπου πιστοί έσπευσαν να κοινωνήσουν έγραψε: «Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…».





5 σχόλια:

  1. γενναίος ο κύριος.Αν το πεις αυτό επώνυμα στην Ελλάδα θα σε φάνε λάχανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στους εκκλησιαστικους αρχοντες! Εδειξαν οτι οντως ζουμε στον μεσαιωνα. Δεν μας αξιζει τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εχουμε και ζουμε. Αν βλεπει ο Θεος σιγουρα θα λυπαται για την καταντια των ιερεων και των χριστιανων. Κοσμος πεθαινει και αυτοι συνεχιζουν...απτοητοι! Η εκκλησια πηγε πολυ πισω για αλλη μια φορα. Εδειξε ποσο ανωριμη ειναι. Εδειξε ποσο ακραια ειναι. Ευτυχως οχι η επισημη ιερα συνοδος αλλα καποιοι ταλιμπαν . Θλιψη και μονο θλιψη για αυτην την καταντια. Δηλαδη ειναι τοαο δυσκολη η προσευχη απο το σπιτι???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε και μπράβο στους πιστούς!!! Δίωξη χριστιανών ζούμε!! Η εκκλησία σας φταιει, δεν βλέπετε τον καθημερινό συνοστισμο στα μαρκετ,στις τράπεζες και σε αεροδρόμιααλλ στοχεύετε την εκκλησία Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δικαίωμα να τις λες. Αλλά είναι σαχλαμάρες όσα λες για διωγμό. Ζεις σε άλλη εποχή.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365