Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Έρχονται αυξήσεις στη συνδρομή του Netflix

Σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον προς το παρόν

Νέες αυξήσεις έρχονται στις μηνιαίες χρεώσεις του Netflix σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον προς το παρόν.


Έτσι, για τους συνδρομητές στις ΗΠΑ η μηνιαία χρέωση για το βασικό πακέτο θα ανέβει στα $13,99 από $12,99 που είναι σήμερα ενώ όσοι θέλουν να κάνουν stream σε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα θα πληρώνουν πλέον $17,99 από $15,99 ως τώρα. Αμετάβλητη στα $8,99 παραμένει η τιμή το πακέτο της βασικής ποιότητας μετάδοσης.


Όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, οι αντίστοιχες τιμές διαμορφώνονται σε £9,99, £13,99 και £5,99 μηνιαίως.


Πιθανότατα πολύ σύντομα θα δούμε ανάλογες αυξήσεις στις χρεώσεις και για την υπόλοιπη Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365