Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ινδονησία: Χάθηκε από τα ραντάρ αεροπλάνο της Sriwijaya Air! Αγωνία για τους 59 επιβάτες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδονησία

Θρίλερ με αεροπλάνο της Sriwijaya Air που χάθηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση από την Τζακάρτα. Έχασε 10.000 πόδια ύψος σε ένα λεπτό! Παιδιά ανάμεσα στους επιβάτες.


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδονησία, καθώς χάθηκε η επαφή με ένα αεροσκάφος της εταιρείας Sriwijaya Air λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τζακάρτα.


Η εταιρεία Sriwijaya ανέφερε ότι συλλέγει πληροφορίες για την πτήση αυτή προτού να προβεί σε κάποια ανακοίνωση. Πρόκειται για ένα Boeing 737-500 ηλικίας 26 ετών.


Το αεροπλάνο είχε ως τελικό προορισμό το Ποντιάνακ, στην επαρχία του Δυτικού Καλιμαντάν με 59 επιβάτες. Ανάμεσά τους βρίσκονται πέντε παιδιά και ένα μωρό.


Λίγο πριν χαθεί, το Flightradar24 ανήρτηση στο twitter πως το αεροπλάνο έπεσε 10.000 πόδια σε λιγότερο από ένα λεπτό!


Υπάρχει μεγάλος φόβος πως το αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα, ενώ τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι έπεσε σε ένα νησάκι στα «Χίλια Νησιά», στα νότια της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365