Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Μάσκες, καπνογόνα και συνωστισμός (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Το πόσο πολύς είναι ο κόσμος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο φαίνεται από τις εικόνες

Ξαφνικά η Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, αφού οι φοιτητές… έπιασαν στον ύπνο την Αστυνομία και έκλεισαν το δρόμο για να αρχίσει το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.


Λίγο πριν από τις 13:00, στα Προπύλαια ήταν συγκεντρωμένος λίγος κόσμος. Περισσότερη ήταν η αστυνομία παρά οι φοιτητές. Μόνο που εκείνοι ήταν… κρυμμένοι.


Και λίγο πριν από τις 13:00, όταν και ήταν προγραμματισμένο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, οι φοιτητές… «βγήκαν» από τους γύρω δρόμους, η Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, πολύ κόσμο, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100. Οι φοιτητές κάνουν πορεία στη Βουλή. 


Το πόσο πολύς είναι ο κόσμος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο φαίνεται από τις εικόνες… 


Μια αύρα περίμενε τους διαδηλωτές ανάμεσα στις κλούβες επί της Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει. Ο κόσμος που κατέβηκε στους δρόμους της Αθήνας ήταν πάρα πολύς. Σίγουρα… πάνω από 100 που (υποτίθεται) πως επέτρεπε η αστυνομία. Η οποία επίσης ήταν παρουσία αλλά ούτε αυτή χρειάστηκε να επέμβει. Οι διαδηλωτές φορούσαν μάσκες αλλά με σχεδόν 4.000 κόσμο στο δρόμο, αποστάσεις δύσκολα κρατούνταν. Όταν έφτασαν στον Άγνωστο, άναψαν και καπνογόνα. Και μετά, έφυγαν προς τα Προπύλαια και διαλύθηκαν. 











Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

  1. θα ήταν πολύ χρήσιμο εαν αναφέρατε στο ρεποστάζ σας και το λόγο για το συλλαλητήριο των φοιτητών. Και αυτό είναι η πρώτη είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου υπάρχει το συμφέρον της χώρας απέναντι θα βρείτε τις δυνάμεις της αριστεράς.
    Μια Ζωή αντιδραστικοί,να λυμαίνονται το χρήμα του κράτους και να ναρκοθετουν το μέλλον της χώρας ως διαχρονικοί εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ηλίθιε,σε ποιο μέρος του κόσμου υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια;τι είναι οι φοιτητές εγκληματίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365