Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Κορονοϊός: Σοκ! Πέθανε 15χρονη στην Θήβα λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα

Νεκρό από κορονοϊό ένα 15χρονο κορίτσι, που μόλις σήμερα το πρωί είχε μπει στο νοσοκομείο της Θήβας. Διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό η μητέρα της. Τι δηλώνει ο δήμαρχος Θήβας για το τραγικό γεγονός.


Ένα 15χρονο κορίτσι πέθανε από κορονοϊό στην Θήβα, το οποίο μάλιστα υπέκυψε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο!


Σύμφωνα με το evima.gr, το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας ενώ η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων» Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι δυνατο καλο ταξιδι να εχει ενα αγγελακι εγινε κουραγιο στην οικογενεια της να δινει ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365