Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Αποπλάνηση μαθητή: Την απολογία της ετοιμάζει η 36χρονη καθηγήτρια – Ήθελε να φύγουν στο εξωτερικό

Μηνύματα είδε η μητέρα του 13χρονου στον υπολογιστή του και πήγε στην Αστυνομία

Την υπερασπιστική γραμμή της προετοιμάζει η 36χρονη καθηγήτρια, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν ανήλικο μαθητή της, καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο πότε θα την καλέσει η αρμόδια ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και όπως φαίνεται από τη δικογραφία, που σχημάτισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η καθηγήτρια τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες, συναντούσε τον 13χρονο μαθητή της όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ή ακόμη και στο αυτοκίνητό της.


Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται όλα τα μηνύματα, που είχαν ανταλλάξει. Η 36χρονη, μάλιστα, είχε πείσει το αγόρι ότι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπου κανένας δεν θα τους ενοχλεί. Μηνύματα είδε η μητέρα του 13χρονου στον υπολογιστή του και πήγε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι γονείς αρχικά ήταν διστακτικοί στο να προχωρήσουν σε μία καταγγελία, φοβούμενοι ότι κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του 13χρονου, αλλά το αποφάσισαν φοβούμενοι ότι μπορεί να φύγουν για το εξωτερικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365