Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Βελτιώνεται η υγεία της 40χρονης νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα

Καθημερινά η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται

Ο εφιάλτης μετά την παράλυση στα κάτω άκρα φαίνεται να απομακρύνεται για την 40χρονη νοσηλεύτρια που παρουσίασε νευρολογικό νόσημα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.


Καθημερινά η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει υγιής στο σπίτι της.


«Η κατάσταση της συναδέλφου μου συνεχίζει και βελτιώνεται, γίνεται όλος ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος, τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και σε έξω, ιδιωτικά κέντρα, παίρνει την κατάλληλη αγωγή που της έχει ορίσει ο γιατρός και περιμένουμε» ανέφερε η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου.


«Θα επιστρέψω πιο δυνατή»


Την 40χρονη νοσηλεύτρια επισκέφθηκε σήμερα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η οποία είχε, τις προηγούμενες ημέρες, επικοινωνήσει μαζί της και τηλεφωνικά, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της.


Η νοσηλεύτρια, εμφανώς καλύτερα και ψυχολογικά εκτός από σωματικά, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook, θέλοντας εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους στέκονται στο πλευρό της.


«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή« έγραψε χαρακτηριστικά.


Η 40χρονη ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της, στην οικογένειά της, κοντά στα δυο ανήλικα παιδιά της. «Όταν αρχίζει ο καθένας μας και ανακτά τις δυνάμεις του, αισθάνεται και πιο χαρούμενος και ανυπομονεί να πάει στο σπίτι της, στα παιδιά της, όπως όλοι μας άλλωστε» πρόσθεσε η κυρία Ιωάννου.


Από το πλευρό της δεν έχουν φύγει λεπτό οι συνάδελφοί της που αγωνιούν και εύχονται σύντομα η περιπέτειά της να λάβει τέλος. «Δίπλα στη δική μας Στέλλα είμαστε και φυσικά της δίνουμε θετική ενέργεια και την αγάπη από όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και δυνατή να γυρίσει πίσω στα παιδιά της» σημείωσε συνάδελφός της νοσηλεύτριας.


Μιλώντας στο LIVE NEWS ο δικηγόρος της 40χρονης νοσηλεύτριας Παναγιώτης Καλοδίκης τόνισε πως η υγεία της παρουσιάζει καθημερινή βελτίωση και πως έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. «Δεν παρουσιάζουν πλέον τα κάτω άκρα την εικόνα που υπήρχε τις πρώτες ημέρες» πρόσθεσε ο κ. Καλοδίκης, ο οποίος υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη για αξίωση αποζημίωσης από την πλευρά της νοσηλεύτριας.


Έρευνα για την παράλυση


Την ίδια ώρα, τα αίτια της προσωρινής παράλυσης που εμφάνισε η νοσηλεύτρια, και το ενδεχόμενο να συνδέεται ή όχι με το εμβόλιο, εξετάζονται από τους ειδικούς.


Πάντως, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος από το Λονδίνο, τονίζει ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ο συσχετισμός των εμβολίων με το αυτοάνοσο σύνδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365