Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το 6μηνο βρεφάκι

Νεκρό στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με ασθενοφόρο ένα βρέφος 6 μηνών, από την περιοχή των ΤΕΙ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείου Παίδων, σύμφωνα με το patrastimes.gr.


Προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το 6μηνο βρεφάκι. Επί μία ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να το επαναφέρουν στη ζωή.


Λίγο πριν τις 10.00 στην περιοχή των ΤΕΙ της Πάτρας, ένα βρέφος έξι μηνών παρελήφθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από οικία και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Μαζί του ήταν η μελλοντική νονά του, μιας και η ίδια το κρατούσε τις ώρες που εργαζόταν η μητέρα του.


Όπως μετάφερε στο newsit.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος, επί μία ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να το επαναφέρουν στη ζωή με ανάνηψη αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.


Πριν από 2 μήνες, το ίδιο βρεφάκι είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες, ξανά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο λόγω σπασμών. Τότε, δεν είχε βρεθεί το παθολογικό αίτιο για τους σπασμούς και το μωρό είχε φύγει από το νοσοκομείο με καλές εξετάσεις.



Παρ’ ο, τι την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία και στο βρεφάκι διενεργείται νεκροψία, η πρώτη εκτίμηση του διοικητή είναι πως μιας και το μωρό δεν φαινόταν κακοποιημένο ούτε και αντιμετώπιζε κάποια λοίμωξη, το αίτιο του θανάτου είναι μάλλον παθολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365