Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 8χρονο

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο, στον δρόμο του ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός μηχανής παρέσυρε ένα μικρό αγόρι, ηλικίας 8 ετών όταν αυτό προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.


Σύμφωνα με το imerazante.gr, το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά και τελικά, να ξεψυχήσει! 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 



 


1 σχόλιο:

  1. Τα δίκυκλα διαχρονικά είναι επικίνδυνα.Και χωρίς κράνος και χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια και χωρίς φώτα.Κατάσχεση και 3χιλιάδες πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365