Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/2 Κριός 


Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα αντιμετωπίσεις σε κάποιο βαθμό, μια ανισορροπία στη σχέση σου. Μπορεί κάτι που ήταν σταθερό να αποσταθεροποιήθηκε ή ο εραστής σου, πιέζει τελευταία όλα τα λάθος κουμπιά…με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στη σχέση σου.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραβλέψεις ορισμένα πράγματα που σ’ εκνευρίζουν και να τολμήσεις κάποιες αλλαγές.

ζώδια ταύρος

Μπορεί να υπάρχει κάτι παρηγορητικό στον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό και η καρδιά σου τώρα.
Και τα δύο μπορούν να γίνουν καταλύτες για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις…ευκολότερα τώρα.
Γι’ αυτό μην πιστέψεις πως κινδυνεύεις να επαναλάβεις τον εαυτό σου αν μιλήσεις, επειδή το ταίρι σου γνωρίζει ήδη τι θα του πεις. Καλύτερα να εκφράσεις αυτά που θέλεις κι ας επαναληφθείς….παρά να μη μιλήσεις καθόλου.

ζώδια προβλέψεις 01/02 δίδυμοι

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου δεν είναι υπερβολικές. Υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια για να πειραματιστείς με καινούργιες ιδέες και να κάνεις πιο πικάντικη τη σχέση σου. Η επιθυμία σου να βελτιώσεις τα ερωτικά σου, βασίζεται στην ανίχνευση των παθιασμένων δυνατοτήτων. Το να αποβάλλεις τις παλιές συνήθειες και συμπεριφορές και το να ανανεώσεις τη στάση σου, θα είναι το σημερινό σου σύνθημα.

ζώδια καρκίνος

Αυτό που φαίνεται σίγουρο το ένα λεπτό, θα μοιάζει αβέβαιο το αμέσως επόμενο, στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Επομένως, αν απαιτείται μια δραστική κίνηση στο δεσμό σου…καλό θα ήταν να περιμένεις μέχρι να εξαφανιστεί η θολωμένη ενέργεια που υπάρχει τώρα. Μην προσπαθήσεις να καθοδηγήσεις ή να ελέγξεις μόνη σου την κατάσταση. Θα μπορέσεις σύντομα να καταλάβεις πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση, χωρίς να πιέσεις τα πράγματα.

ζώδια προβλέψεις 01/02 λέων

Ξέροντας πώς ή πού θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την υποστήριξη του εραστή σου, θα σε ωφελήσει. Όμως, πρέπει να τη ζητήσεις για να σου την προσφέρει. Πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με την επιθυμία να σου κάνει παρέα παρά επειδή με το γεγονός πως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα που θέλει λύση. Καθώς ο δεσμός σου εξελίσσεται, θα υπάρξει διάθεση για βαθύτερη συνεργασία ανάμεσά σας. Κι αυτό είναι μια καλή αρχή. 

ζώδια παρθένος

Αν αισθάνεσαι μια έντονη επιθυμία να μιλήσεις ή να ανοιχτείς στο σύντροφό σου, αυτό είναι φανταστικό. Για να αξιοποιηθεί στο έπακρο όμως αυτό το βελτιωμένο άνοιγμα, θυμήσου πως πρέπει να είναι ποιοτικά αυτά που θα πεις…και όχι ποσοτικά. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται με μια κίνηση, να μιλήσεις για όλα σου τα συναισθήματα. Η αποσπασματική απελευθέρωση βασικών θεμάτων, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. 

ζώδια προβλέψεις 01/02 ζυγός

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου λειτουργεί σαν προβολέας φωτίζοντας τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις την ερωτική σου ζωή, προτεραιότητα. Μ’ αυτό τον τρόπο οι συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες μπορούν να πετύχουν βαθύτερα επίπεδα ικανοποίησης. Αν έχεις αυτοέλεγχο και δεν δείχνεις όλη την ορμή και το πάθος που σε πυροδοτεί, θα είναι καλή κίνηση. Αν οι επαγγελματικές σου δεσμεύσεις εμπόδισαν τελευταία την παθιασμένη πρόοδο…. τότε αυτό θα γίνει ακόμη πιο σαφές τώρα.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεσαι αισθητά πιο ευαίσθητη σε μια αντιληπτή αδυναμία να απολαύσεις τις συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρονται τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχουν τρόποι για να πετύχεις περισσότερη ηρεμία στον κόσμο σου που δεν συνεπάγεται φυσική επαφή. Μια συζήτηση με το σύντροφό σου που σε κάνει να χαμογελάς είναι κάτι απόλυτα εφικτό. 

ζώδια τοξότης

Ίσως είναι απαραίτητο να ψάξεις μέσα σου για να βρεις τη δύναμη να προσπαθήσεις να πετύχεις κάποια ευχάριστα αποτελέσματα στο δεσμό σου. Να περιμένεις κάποιες ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι περίμενες περισσότερη προνοητικότητα από τον εραστή σου ή είχες υπερβολικά υψηλές προσδοκίες. Όμως, τα συμπεράσματα που βγάζεις, είναι ειλικρινά. Συνέχισε… για να δεις ποια θα είναι η πρόοδος που θα πετύχεις. 

ζώδια αιγόκερως

Για να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή, χρειάζεται να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη. Αν είσαι ελεύθερη θα σε προσελκύσει κάποιος, που σε άλλη περίπτωση δε θα του έριχνες δεύτερη ματιά. Αν είσαι σε σχέση, τότε σε περιμένουν περιπέτειες… αν με το ταίρι σου καταφέρετε να μοιραστείτε τον φόρτο εργασίας, για να σχεδιάσετε τα πλάνα σας. Δείτε πώς η συνεργασία ανάμεσά σας, ανοίγει την πόρτα σε μια σειρά δυνατοτήτων.

ζώδια υδροχόος

Η Σελήνη επηρεάζει τη σκέψη και τα μεγάλα όνειρα – και η ερωτική σου ζωή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όμως ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σε προσγειώνουν απότομα, η ερωτική σου ζωή θα είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο τώρα. Μπορείς να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου… ακόμα κι αν πρέπει πρώτα να τελειώσεις τις δουλειές σου, για να βιώσεις την ευχαρίστηση αργότερα. 

ζώδια ιχθύες

Θα καλωσορίσεις ένα κύμα ανάλαφρης και θετικής ενέργειας στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτό μπορεί να ενθαρρύνει τις παιχνιδιάρικες στιγμές με το σύντροφό σου. Μπορεί επίσης να είναι το τονωτικό που χρειάζεται η αισιοδοξία σου για να επανέλθει… και να θυμηθείς, πόσο θεραπευτική είναι η θετική ενέργεια, όταν την αγκαλιάζεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365