Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

«Έτερος Εγώ»: Μια δολοφονία στην Κηφισιά οδήγησε την ταινία εκτός σινεμά

Τι συνέβη ακριβώς;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία κρύβεται πίσω από την απόσυρση της ταινίας «Έτερος Εγώ» από τους κινηματογράφους. Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου του 2017 και μια δολοφονία στην Κηφισιά φαίνεται πως την έβαλε εκτός. 


Τι συνέβη ακριβώς; Τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, η δολοφονία ενός οδηγού ταξί και μια ερώτηση που έγινε στον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια από φαν της ταινίας, οδήγησαν σε περίεργους συνειρμούς. 


Ο Τσαφούλιας ζήτησε την απόσυρση της ταινίας και βοήθησε την αστυνομία στην έρευνά της για το δολοφόνο. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 είχε δεχτεί μια περίεργη ερώτηση από έναν άνδρα με τα χαρακτηριστικά αυτού που αναζητούσε η αστυνομία. Συγκεκριμένα τον είχε ρωτήσει αν πιστεύει ότι τα γεγονότα του σεναρίου θα μπορούσα να εμπνεύσουν κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή. 


Μετά την απάντηση του σκηνοθέτη που ήταν αρνητική και εστίαζε στο κομμάτι της μυθοπλασίας, ο άνδρας εκείνος αποσύρθηκε από την συζήτηση και στο μυαλό του σκηνοθέτη πήγε στην υπόθεση. Έτσι, ζήτησε να αποσυρθεί η ταινία και κατόπιν την ανέβασε στο διαδίκτυο. 


Έκτοτε, το «Έτερος Εγώ» έγινε σειρά και προβλήθηκε από την COSMOTE TV και κατόπιν από το Star. Στις 11 Δεκεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος με την ονομασία «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις», ενώ ο τρίτος αναμένεται με την ονομασία «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές πως το «Έτερος Εγώ» πλησιάζει στο Netflix, ενώ και ο ίδιος ο Τσαφούλιας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως προσπαθεί να βγει σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα του εξωτερικού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365