Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΙΚΟ: Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει την συνέντευξη της Μενδώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολόκληρο το απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε η Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει την υπουργό Πολιτισμού μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο από το «παρασκήνιο» της συνέντευξης Τύπου στο προσωπικό κανάλι της στο youtube.


Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η συνέντευξη της Λίνας Μενδώνη την Παρασκευή με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο του Πολιτισμού, η Σοφία Μουτίδου ανάρτησε στο προσωπικό κατάλι της στο youtube ένα σπαρταριστό βίντεο από το «παρασκήνιο» της συνέντευξης.


Σε αυτό η κωμικός υποδύεται την υπουργό και εξηγεί με λεπτομέρειες πως έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου για την θέση του διευθυντή του «μεγάλου» θεάτρου της χώρας.


Η διαδικασία ήταν απολύτως τυχαία και αμερόληπτη, εξηγεί η ηθοποιός – υπουργός. Χρησιμοποιήθηκε η διαδικασία της κανάτας (κατά το κερκυραϊκό έθιμο) μόνο που αντί για κανάτα είχαμε έναν κουμπαρά. Βγήκαμε με τον πρωθυπουργό στο μπαλκόνι στην Αγίου Κωνσταντίνου και μου είπε ο πρωθυπουργός να ρίξω τον κουμπαρά σε όποιον μου αρέσει. Είδα έναν με δερμάτινο και τον έριξα.


Δείτε ολόκληρο το απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε η Σοφία Μουτίδου:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365