Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/2 Κριός 


Μπορείς να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου και να αλλάξεις ό,τι είναι ακατάλληλο κάνοντάς το ευχάριστο και ωφέλιμο. Να είσαι όμως προετοιμασμένη να διαθέσεις χρόνο για να μπορέσεις να σχεδιάσεις τα πλάνα σου.
Η συνεργασία με τον εραστή σου είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι, για να μπορέσει να σημειωθεί η παθιασμένη πρόοδος στο δεσμό σου. Θα δεις πως τελικά οι προσπάθειες που θα καταβάλεις, δεν θα είναι μάταιες.

ζώδια ταύρος

Όσο πιο πρόθυμη είσαι να εκφράσεις με ουσιαστικό τρόπο τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ρομαντική σου ικανοποίηση.
Η ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία είναι απαραίτητη για να συνδεθείς με τον εραστή σου και να του αποκαλύψεις τις ανησυχίες σου ή ό, τι βαραίνει την καρδιά σου.
Πρέπει να αντιμετωπίσεις όμως πρώτα ένα συγκεκριμένο φόβο σου και μετά να πεις την αλήθεια σου. Τότε μόνο θα νιώσεις ανακουφισμένη.

ζώδια προβλέψεις 03/02 δίδυμοι

Αν με το ταίρι σου δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά με τις παθιασμένες σας προτεραιότητες, τότε αυτό το μικρό εμπόδιο μπορεί εύκολα να επιλυθεί. Μια ανοιχτή συζήτηση ή ανταλλαγή μεταξύ σας, μπορεί να διευκρινίσει ό,τι πιστεύεις πως είναι σημαντικό – τόσο εντός όσο και εκτός της σχέσης σας. Έτσι θα έχεις την ιδανική ευκαιρία να διαγράψεις τυχόν υποθέσεις που δεν βοηθούν…αλλά καθυστερούν και παρακωλύουν το πάθος ανάμεσά σας.

ζώδια καρκίνος

Αν γίνει σαφές πως με τον εραστή σου έχετε κάτι να συζητήσετε ανοιχτά, τότε είναι καιρός να το κάνετε. Όμως αντί να επικεντρωθείς σε όσα σε κάνουν να νιώθεις δυσάρεστα, εστίασε στο να εκφράσεις τις απόψεις σου όσο πιο ειλικρινά μπορείς με ευαισθησία και αγάπη. Θα μπορούσες έτσι να διασφαλίσεις πως θα κάνει το ίδιο και το ταίρι σου. 

ζώδια προβλέψεις 03/02 λέων

Η αβεβαιότητα ή οι αμφιβολίες θα τροφοδοτήσουν τα έντονα συναισθήματα με τα οποία παλεύεις τώρα. Βέβαια μπορείς να ελέγξεις το βαθμό στον οποίο αυτό παρεμποδίζει ή καθυστερεί τις όμορφες ευκαιρίες που προσφέρονται τώρα στη σχέση σου. Μόλις ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που βαραίνει την καρδιά σου…τότε θα βρεις και τον τρόπο για να το εξαλείψεις. Αυτό θα σου δώσει καινούργια δύναμη και αυτοπεποίθηση. 

ζώδια παρθένος

Αν σκέφτεσαι πως η αποστασιοποίηση από ένα συναισθηματικό ζήτημα θα σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις, τότε αναίρεσε τις οποιεσδήποτε συζητήσεις και ανέλαβε πρωτοβουλία για τη λύση του. Αυτό μπορεί να φαίνεται πως είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις. Όμως το να βλέπεις ένα θέμα με σεβασμό και ρεαλισμό, είναι η καλύτερη επιλογή σου. Πιθανόν επίσης να αποδειχθεί ουσιαστικό βήμα για να αγκαλιάσεις την παθιασμένη χαρά που σε περιμένει! Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο


ζώδια προβλέψεις 03/02 ζυγός

Η έκφραση ή η μεταφορά των βαθιών σου συναισθημάτων ίσως απαιτεί περισσότερη δημιουργικότητα, παρά θάρρος. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι την οποιαδήποτε σε βάθος ανταλλαγή με το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα, είναι η ικανότητά σου να διατηρείς τη ροή του διαλόγου σας. Μαζί με το ταίρι σου θα μπορέσετε μ’ αυτό τον τρόπο να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. 

ζώδια σκορπιός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος εκτός της ερωτικής σου ζωής σήμερα θα σου παρέχει χρήσιμες πληροφορίες ή απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι ειλικρινείς και σοφές συμβουλές που θα λάβεις, θα σε ενθαρρύνουν να κάνεις τις αυθεντικές και εγκάρδιες ερωτήσεις σου. Αυτό θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα προχωρήσεις από δω και μπρος με τη σχέση σου. 

ζώδια τοξότης

Κάποια δημιουργικά λόγια από μεριάς σου, ίσως είναι το συστατικό που λείπει από την ερωτική σου ζωή. Αν υπάρχει κάποιο σημείο που θέλεις να τονίσεις ή νιώθεις έτοιμη να αποκαλύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να τα εκφράσεις με όμορφο τρόπο. Η αυτοπεποίθηση για να επιτρέψεις στο ταίρι σου να ρίξει μια βαθιά ματιά στα βάθη της καρδιάς σου… είναι σπάνια και ανεκτίμητη!

ζώδια αιγόκερως

Το γεγονός πως αποδέχεσαι ότι αγαπάς την παραδοσιακή στάση ή την άνεση στο δεσμό σου, θα είναι για σένα μια έγκαιρη αποκάλυψη. Αυτές οι διαπιστώσεις σου, θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς έστω και λίγο από ό,τι είναι πολύ παραδοσιακό στο δεσμό σου. Ετοιμάσου να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου, στην αφθονία των κρυφών, παθιασμένων δυνατοτήτων που περιμένουν να ανακαλυφθούν τώρα! 

ζώδια υδροχόος

Ακόμα κι αν ο εραστής σου δεν λέει αμέσως αυτό που επιθυμείς να πει, οι πράξεις του θα σου δώσουν την απάντηση. Γνωρίζεις επίσης τη βελτιωμένη ικανότητα που έχεις, να μπορείς να συνδεθείς διαισθητικά με το ταίρι σου. Γι’ αυτό όταν έρθει η ώρα για μια σε βάθος ανταλλαγή μεταξύ σας, θα διαπιστώσεις ότι το ένστικτό σου, έχει καλύψει εκ των προτέρων, πολλά βασικά κενά. 

ζώδια ιχθύες

Μην διστάσεις να αναθεωρήσεις τα όνειρά σου, για να συμβαδίσεις με μια νέα παθιασμένη πραγματικότητα που ξετυλίγεται τώρα. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως ό,τι – ή όποιος – σε πυροδοτεί δεν είναι για σένα «ευσεβής πόθος» και πως το ένθερμο όραμά σου, υποστηρίζεται με σωστό τρόπο. Αυτή είναι μια εποχή που η πραγματικότητα μπορεί να είναι εμπνευσμένη και συναρπαστική. Άφησέ τη να τροφοδοτήσει τις καινούργιες φιλοδοξίες για την ερωτική σου ζωή. Εξάλλου πάντα πίστευες πως τα όνειρα… μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365