Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Το Πάσχα δεν θα είναι όπως πέρσι που δεν χτύπησαν οι καμπάνες - Αισιοδοξία για τους εμβολιασμούς

Οι ΜΕΘ θα κρίνουν την άρση των μέτρων

Το ενδεχόμενο να ξανανοίξουν κάποιες δραστηριότητες από 1η Μαρτίου άφησε ανοιχτό ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.


Όπως είπε, «μέσα στη βδομάδα θα δούμε μια σταθεροποίηση και μια μείωση των κρουσμάτων προς το τέλος της βδομάδας. Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να υπάρξει επαναλειτουργία κάποιων δραστηριοτήτων. Οι ΜΕΘ θα κρίνουν την άρση των μέτρων».


Σχετικά με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, ο κ. Εξαδάκτυλος εξήγησε πως δεν έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό της ανοσίας του πληθυσμού με το εμβόλιο, ώστε να αρχίσουν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων από νομό σε νομό.


Ερωτηθείς για το Πάσχα, είπε ότι δεν θα είναι όπως πέρσι που δεν χτύπησαν οι καμπάνες, αλλά ούτε όπως πρόπερσι που τα ρεπορτάζ έδειχναν κοσμοπλημμύρες στις εκκλησίες. Κάπου ενδιάμεσα.


Όσον αφορά στους εμβολιασμούς, φάνηκε αισιόδοξος λέγοντας πως «έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε και το Ισραήλ». 

1 σχόλιο:

  1. "...ώστε να αρχίσουν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις των εμβολιασμενων από νομό σε νομό" ... Και κάπως έτσι θα εμβολιαστούν όλοι!! Οχι οτι είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο, έχεις την επιλογή να μην το κάνεις, είναι απαραίτητο όμως για να επιστρέψεις σε μια φυσιολογική ζωή!! 🙄🙄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365