Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/2 Κριός 


Η συναισθηματική σου ανθεκτικότητα θα είναι πολύ πιο δυνατή και χρήσιμη, σε περίπτωση που δεν συμμετέχει σ’ αυτή ο εραστής σου. Η συγχώρεση δεν είναι αδύνατη αν αφήσεις τη θετικότητα και τη συμπόνια να αναμειχθούν για να το κάνεις.
Αν εφαρμόσεις αυτά τα δύο με αυτοπεποίθηση…. μπορεί να μειωθεί η ένταση, και να δημιουργηθεί μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. 

ζώδια ταύρος

Η αποδοχή των ερωτικών σου συναισθημάτων σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά για να τα απελευθερώσεις. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου για να γλυκάνεις τη σχέση με τον εραστή σου.
Λίγη ευπάθεια από πλευράς σου, μπορεί να εξαλείψει τα επικοινωνιακά εμπόδια και να διευρύνει τις ερωτικές γραμμές επικοινωνίας.
Κάνε ό, τι μπορείς για να εξαφανίσεις τη συγκρουόμενη ενέργεια. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα παθιασμένο όνειρο… σε έναν ανεμπόδιστο δρόμο! 

ζώδια προβλέψεις 02/02 δίδυμοι

Αν είσαι σε σχέση, μια προκλητική συζήτηση, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ένα βαρύ ερωτικό ζήτημα. Μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα, με μεγάλη χάρη και ευαισθησία. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η αυθεντική επικοινωνία μειώνει τη σύγχυση και την πιθανότητα παρεξηγήσεων. Η ανοιχτή έκφραση, είναι απαραίτητη για την παθιασμένη πρόοδο – και ειδικά τώρα.

ζώδια καρκίνος

Η σέξι συνεργασία που απολάμβανες μέχρι πρόσφατα με τον εραστή σου, θα συναντήσει μερικές προκλήσεις. Μη τις αφήσεις όμως, να υπονομεύσουν την παθιασμένη πρόοδο του δεσμού σου. Αν καταφέρεις να εντρυφήσεις στον αγαπημένο σου το πνεύμα της ομαδικής εργασίας τόσο ευκολότερα θα διατηρήσεις την παθιασμένη ορμή. Μην αφήσεις τίποτα να εμποδίσει τώρα, αυτό που ξετυλίγεται με διαφορετικό τρόπο. 

ζώδια προβλέψεις 02/02 λέων

Αν δώσεις προσοχή σε ένα ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για να το καταλάβεις. Θα σε βοηθήσει επίσης να πάψεις να σκέφτεσαι ιδεαλιστικά ένα ερωτικό σενάριο και να το δεις πλέον, με ρεαλισμό. Όποια και αν είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζεις τώρα, μπορείς να εφαρμόσεις την λιονταρίσια αποφασιστικότητά σου, για να δημιουργήσεις μια θετική, και παθιασμένη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. 

ζώδια παρθένος

Αν η ερωτική σου ζωή σ’ έχει φέρει σ’ ένα απογοητευτικό δίλημμα, τότε στρέψου σ’ έναν έμπιστο φίλο για συμβουλές. Αν ανοιχτείς σε κάποιο δικό σου άτομο αυτό θα σε ενθαρρύνει να στηριχτείς επάνω του. Μη σκέφτεσαι πως πρέπει να αντιμετωπίζεις μόνη σου όλες τις προκλήσεις. Κάποιος είναι εκεί.. για να σου προσφέρει την αμερόληπτη συμβουλή του!

ζώδια προβλέψεις 02/02 ζυγός

Ακόμα κι αν η προσπάθεια να δείξεις τα παθιασμένα σου συναισθήματα φαίνεται περισσότερο δύσκολη παρά συναρπαστική….έχεις ακόμη το περιθώριο για να την κάνεις πιο δημιουργική. Η Αφροδίτη επηρεάζει όλα τα γλυκά και ρομαντικά πράγματα. Αυτό θα συμβάλει στην αναβίωση του κεφιού σου. Εξάλλου είναι ο κυβερνήτης σου. Ήρθε η ώρα να εξοικειωθείς με τον πλανήτη της αγάπης – και με όσα σκοπεύει να κάνει για σένα. 

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να μειωθεί ή να εξαφανιστεί το άγχος στην ερωτική σου ζωή. Θα πρέπει όμως να εγκαταλείψεις τις άκαμπτες προσδοκίες για το μέλλον των ερωτικών σου. Δες τις νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν, αν το κάνεις. Ένα νέο παθιασμένο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται και οι ξεπερασμένες σκέψεις και στάσεις πρέπει να είναι οι πρώτες που θα κάνουν χώρο γι’ αυτό

ζώδια τοξότης

Η αυξημένη επιθυμία σου να απολαύσεις περισσότερη στοργή και οικειότητα είναι κάτι απόλυτα φυσικό! Όμως, η υπερβολική φαντασία σε τέτοιες σκέψεις εμποδίζει τις πιο λεπτές και γλυκές εξελίξεις που προσφέρονται. Ίσως είναι απαραίτητο να είσαι σαφέστερη για το τι θέλεις να ζήσεις – και ίσως με ποιον. Όσο πιο συγκεκριμένη είσαι για τον παθιασμένο σου στόχο, τόσο πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί.

ζώδια αιγόκερως

Δέσμευση ή Ανεξαρτησία; Αυτές είναι ισορροπίες που πρέπει να επιτευχθούν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορέσεις να σκεφτείς τρόπους για να απολαύσεις μια ικανοποιητική σχέση, που θα σου παρέχει την ελευθερία που επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να ανακαλύψεις πώς θα δημιουργήσεις λίγη απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. 

ζώδια υδροχόος

Η ευχάριστη πρόοδος σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κι αισιόδοξο κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου υπενθυμίζει την αξία σου, το παθιασμένο δυναμικό σου και σου επισημαίνει… πως κάτι που δεν σου είναι ιδιαίτερα επιθυμητό θα είναι προσωρινό. Σημειώνεται σημαντική μεταβολή στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό προετοιμάσου για μια ζωή γλυκιά! 

ζώδια ιχθύες

Αν κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου χρειάζεται να το σκεφτείς ιδιωτικά….η Αφροδίτη μπορεί να σε βοηθήσει τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Τα ρομαντικά ζητήματα μπορούν επίσης να θεραπευτούν με υπέροχους τρόπους. Για να διορθωθεί όμως οποιαδήποτε ανισορροπία, θα πρέπει να απελευθερωθείς από σκέψεις και συναισθήματα που σε βαραίνουν. Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να γίνεις πιο ευάλωτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365