Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Δικηγόρος Λιγνάδη: «Αρνείται όλες τις κατηγορίες»

Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται

“Η ασφάλεια μαζί με την Εισαγγελία έχουν άριστη συνεργασία και δεν υπήρχε καμία αναζήτηση. Μόλις εξεδόθη το ένταλμα σύλληψης ενημερωθήκαμε και προσήλθαμε αυτοβούλως” είπε το βράδυ του Σαββάτου ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στους δημοσιογράφους.


“Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό (η κατηγορία)… Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής… Ήρθε εδώ, αμέσως προσήλθε… Εδώ η συμπεριφορά ήταν άριστη. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται” είπε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργουλέας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

1 σχόλιο:

  1. Έντιμος και ειλικρινής.Βιαστής και παιδεραστής όμως.Αθώος ο κατηγορούμενος.Έχουμε παραδείγματα.Γεωργιάδης πρώην βουλευτής Ν.Δ Το έργο το .έχουμε ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365