Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Παύλος Χαϊκάλης: Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος

Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία. 


Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν, σε ηλικία 17μιση χρονών, ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.


Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως πρόδωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε ένα προσωπικό τηλεφώνημα στο οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης της είπε πως αναγνώρισε πως η ηθοποιός μιλούσε για τον ίδιο και θα ήθελε να βγει να τοποθετηθεί και να μιλήσει για την δική του πλευρά.


«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.


Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365