Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 14/2 Κριός 

Σήμερα, αν εξετάσεις ποιος ή τι έχει σημασία για σένα θα αποτελέσει αυτόματα ένα πολύτιμο μέρος μιας έγκαιρης διαφώτισης. Πιθανότατα έχεις αποκτήσει μια ξεκάθαρη ιδέα για το ποιος σε καταλαβαίνει και σε υποστηρίζει.
Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα συναισθήματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου, μεταβάλλονται. Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ικανοποιούσες τις ρομαντικές σου ανάγκες, τότε μια νέα πορεία θα ξεκινήσει υπό το φως των νέων προοπτικών που αποκομίζεις.

ζώδια ταύρος

Γνωρίζοντας πως έχεις κουραστεί και δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον την κουραστική καθημερινότητα της σχέσης σου, θα ξεκινήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές.
Οι μελλοντικοί προσωπικοί σου στόχοι θα καταλήξουν «όνειρο απατηλό» αν συνεχίσουν ορισμένες ζώνες άνεσης να παραμένουν στη θέση τους.
Οι αλλαγές που ενθαρρύνεσαι να πραγματοποιήσεις τώρα, είναι τολμηρές και εκτεταμένες! Αλλά μην τρομάζεις…γιατί σε εμπνέουν.


ζώδια προβλέψεις 14/02 δίδυμοι

Ένας ευχάριστος συνδυασμός πάθους και δράσης θα σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις μερικές εκκρεμότητες από το ερωτικό σου παρελθόν. Γνωρίζεις πόσο βάρος έχουν κάποιες συναισθηματικές αποσκευές. Όμως έχεις κάθε δικαίωμα να τις απελευθερώσεις τώρα. Εστίασε σε ό,τι θέλεις να απολαύσεις από το μέλλον της ερωτικής σου ζωής…και πίστεψε πως έχεις την ικανότητα να το βιώσεις.

ζώδια καρκίνος

Τα ερωτικά σου θέματα θα τα αντιμετωπίσεις με περισσότερη φιλοδοξία τώρα. Όμως παρόλο που θέλεις να ξεπεράσεις τις προσδοκίες σου, προσπάθησε να μην ακολουθήσεις μια ψυχρή επαγγελματική προσέγγιση. Καλύτερα αξιοποίησε τις εμπειρίες σου, εφαρμόζοντάς τες σε ό,τι ξεδιπλώνεται. Έχεις περισσότερες φιλοδοξίες για την ερωτική σου ζωή…αλλά είσαι περισσότερο προετοιμασμένη, από ό,τι πιστεύεις. 

ζώδια προβλέψεις 14/02 λέων

Η προσπάθεια να δείξεις ανωτερότητα σε μια τεταμένη κατάσταση στη σχέση σου, είναι σοφή κίνηση. Αντί να αντιδράσεις αμυντικά ή επιθετικά φρόντισε με την ψύχραιμη στάση σου, να απομακρυνθείς από αυτή τη χαώδη κατάσταση. Εξάλλου δε χρειάζεται να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να δικαιολογήσεις αυτά που σκέφτεσαι τώρα. Η απομάκρυνσή σου είναι σημάδι δύναμης…. όχι αδυναμίας! Και θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα. 

ζώδια παρθένος

Η φροντίδα και η αγάπη απέναντι στον εαυτό σου, θα σε ανακουφίσει από τις πιέσεις που αντιμετωπίζεις, σε θέματα εκτός της ερωτικής σου ζωής. Λίγος ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει ν’ ασχοληθείς με κάποιο χόμπι που θα απαλλάξει το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα, αν αξιοποιήσεις την εμπνευσμένη σου ενέργεια για να γεφυρώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στο δεσμό σου. Από εκεί και πέρα, η ευχαρίστηση της καρδιάς σου με άλλους τρόπους …θα είναι εξαιρετικά εύκολη!


ζώδια προβλέψεις 14/02 ζυγός

Δε θα μπορέσεις να αγνοήσεις εύκολα τους άνεμους της αλλαγής στα ερωτικά σου. Όμως μην επιτρέψεις σ’ αυτό που αλλάζει, να σε αγχώσει. Ξέρεις πού να παίξεις με ασφάλεια και πού να διακινδυνεύσεις. Αν είσαι πρόθυμη να ωθήσεις τα όρια της άνεσης στην ερωτική σου ζωή, τότε θα εκπλαγείς, από τα ευχάριστα αποτελέσματα. 

ζώδια σκορπιός

Οι γνώσεις που αποκτάς, μοιάζουν σαν μια καινούργια κλήση αφύπνισης. Τώρα μπορείς να δεις το βάθος και την ουσία όσων είχες απορρίψει στο παρελθόν θεωρώντας τα επιφανειακά. Γι’ αυτό και είσαι πρόθυμη να αγκαλιάσεις τις ανακαλύψεις – και πιθανώς μερικές βαθιές αλήθειες που προσφέρονται. Ένα νέο παθιασμένο κεφάλαιο σε περιμένει….μόλις το κάνεις.

ζώδια τοξότης

Ακόμα κι αν με το σύντροφό σου καταλάβετε πως εκκρεμεί ένα ρομαντικό ζήτημα από το παρελθόν, θα δεσμευτείτε να το αναβιώσετε τώρα. Θα ήταν όμως έξυπνη κίνηση, να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζονται με αξιόπιστα γεγονότα πριν ξεκινήσετε. Προσπαθήστε να ορίσετε ένα χρονικό πλαίσιο για την προθυμία σας να δοκιμάσετε και πάλι να λύσετε αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να το συζητάτε μέχρι την ανατολή του ηλίου! 

ζώδια αιγόκερως

Τα προηγούμενα ερωτικά μαθήματα, συνεχίζουν να σε βοηθούν να εστιάσεις στους παθιασμένους στόχους σου. Η υιοθέτηση νέων, επεκτεινόμενων προοπτικών διαμορφώνει την ενέργεια που καταναλώνεις για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία…και μίλησε ειλικρινά στο ταίρι σου για το ρομαντικό σενάριο του δεσμού σας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα ανοίξεις την πόρτα στην παθιασμένη πρόοδο.

ζώδια υδροχόος

Κάθε δράμα που εκδηλώνεται στα ερωτικά σου θέματα θα είναι περισσότερο δύσκολο ή ενοχλητικό….παρά ευχάριστο. Όμως μπορείς να μετατρέψεις την ένταση σε κάτι ήπιο, συμπονετικό και δεσμευτικό. Αυτή η εμπνευσμένη δράση δε θα αφήσει καμία αμφιβολία στον εραστή σου, για την ικανότητα που έχεις να αντιμετωπίζεις με θετική διάθεση ό,τι χρειάζεται και όταν είναι απαραίτητο.

ζώδια ιχθύες

Ακόμα κι αν αισθάνεται πως ένα κύμα αναταραχών οδηγεί στην κατάρρευση του δεσμού σου, μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την απαιτητική ενέργεια με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Προς το παρόν, κάνε μικρά βήματα προς έναν ρομαντικό στόχο. Οι άνεμοι της αλλαγής δεν είναι μόνο ισχυροί, αλλά και υποστηρικτικοί. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτή τη δυναμική προς όφελός σου, αντί να την αφήσεις να δημιουργήσει χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365