Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/2 Κριός 


Η έμπνευσή σας επιστρέφει, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, μπορείτε να επιδιώξετε δημιουργικά όλα τα ζητούμενά σας. Αξιοποιήστε το κύμα ιδεών που θα σας κατακλύσει, χωρίς να αμελήσετε να τις καταγράψετε.
Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, θα αναλάβει τα ηνία η πρακτική σας πτυχή. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί, διαμορφώνοντας ένα στρατηγικό σχέδιο για το μέλλον: Οραματιστείτε τον εαυτό σας στη γραμμή τερματισμού και κινηθείτε από εκεί προς τα πίσω με όλα τα στάδια που πρέπει να διεκπεραιώσετε! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, διχάζεστε αν θα τιμωρήσετε όσους σας έθιξαν ή θα το ξεπεράσετε; Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της συγχώρεσης ως το μεσημέρι, θα συστήσει να απαλλαγείτε από τέτοιες πικρίες.
Αντί να αναμασάτε το παρελθόν, αποδεχθείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Δεν θα εγκρίνετε κάτι, απλώς θα αναβάλετε μια συζήτηση για κάποια στιγμή αργότερα.
Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στα δικά σας εδάφη και θα ανανεώσει την ενέργειά σας. Να είστε πιο αυθόρμητοι και δεκτικοί στο να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες τις επόμενες δύο ημέρες!

ζώδια σήμερα 16/02 Δίδυμοι

Απολαμβάνετε τη συνεργατική σας ορμή, αγαπητοί Δίδυμοι; Η Σελήνη θα βρίσκεται στον ορμητικό Κριό στην αρχή της ημέρας αλλά θα περάσει στον Ταύρο αργότερα. Όσο κι αν σας αρέσει να είστε υπό τους προβολείς, ας είστε προετοιμασμένοι για μια απομονωτική διάθεση στη συνέχεια. Με την αφύπνιση του χαλαρωτικού 12ου Οίκου σας, ίσως κλείσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χουζουρέψετε στον καναπέ σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, χαρείτε την ορμητική και ηγετική σας διάθεση! Η παραγωγικότητά σας παίρνει την ανιούσα και μπορείτε να κατευθύνετε άρτια τους συνεργάτες σας. Βάλτε σε σειρά όλα τα εγχειρήματα που χρειάζονται προσοχή και εστίαση μέχρι το απόγευμα. Όταν η Σελήνη περάσει στον Ταύρο και τον συνεργατικό τομέα σας, μειώστε λίγο την ταχύτητά σας. Εμπιστευθείτε τους άλλους, μελετήστε την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών εργαλείων σας όσο επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Αλλά τις όποιες αγορές να τις κάνετε μετά τις 20 του μήνα, που θα επιστρέψει ορθόδρομος ο Ερμής!

ζώδια σήμερα 16/02 Λέων

Παραμείνετε στο στρατηγείο σας, αγαπητοί Λέοντες! Εστιάστε στους στόχους και τα τολμηρά όνειρά σας, ακόμα κι αν νιώσετε ως «μοναχικοί πολεμιστές». Θα ανακτήσετε την ομάδα σας αργότερα, αρκεί να είστε παρόντες και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, έχετε δίκτυο στήριξης. Το επιβεβαιώνει η Σελήνη, που θα περάσει στον Ταύρο και στον τομέα σας της επιτυχίας! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ακολουθήστε τη διάθεση και τις παρορμήσεις σας! Δεν είναι καλή στιγμή για να χαρακτηριστείτε απόμακροι ή κακόκεφοι από σημαντικούς συνεργάτες… Ωστόσο, μην αποκαλύψετε τα χαρτιά σας μέχρι το απόγευμα. Η Σελήνη που θα περάσει στον εξωστρεφή και ειλικρινή 9ο Οίκο σας, θα βοηθήσει να κρατήσετε το ενδιαφέρον πάνω σας. Και αυτό θα αποτελέσει και έναυσμα για να γνωστοποιήσετε τα καινούργια σας εγχειρήματα! 

ζώδια σήμερα 16/02 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε τη θερμοκρασία που ανεβαίνει στις σχέσεις σας! Ενώ νιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε κάτι ή κάποιον, μπορεί να γίνετε αίφνης αναποφάσιστοι. Ίσως φοβάστε ότι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας, κάτι που είναι πιθανό… Αλλά αν σας έχει ενθουσιάσει κάτι καινούργιο, πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε και συμβιβασμούς. Αργότερα οι προβληματισμοί σας θα καταλαγιάσουν – και ίσως περάσετε σε επισημοποιήσεις ή ειλικρινή ξεκαθαρίσματα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μήπως αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε; Είναι καιρός να αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας, να παραμερίσετε τους εγωισμούς και να ζητήσετε υποστήριξη. Κάποιες πιθανές καθυστερήσεις τώρα, θα σας χαρίσουν αργότερα ελεύθερο χρόνο για πιο σημαντικούς τομείς. Η Σελήνη θα περάσει το απόγευμα στον Ταύρο και τη ζώνη σας των σχέσεων. Κάθε προσέγγιση μπορεί να καταλήξει ιδιαίτερα αποδοτική, σε οικονομικό ή/και ερωτικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η δημιουργική σας πτυχή είναι σε έξαρση, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους, κάθε μεγαλεπήβολο όραμα μπορεί να πάρει πρακτική πορεία υλοποίησης. Αν χρειάζεστε στήριξη, θα την βρείτε με το πέρασμα του φεγγαριού στον πρακτικό σας τομέα το απόγευμα. Η επιστροφή στον ρεαλισμό θα σας θυμίσει ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα… Γι’ αυτό μειώσετε ταχύτητα και ερευνήστε όσα σας ενδιαφέρουν. Πρέπει να στήσετε το όνειρό σας σε γερά θεμέλια, χωρίς να αδειάσετε το ταμείο στο μεταξύ!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Νιώθετε κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αναζητήστε τη ρίζα αυτής της ανησυχίας, ακούγοντας την καρδιά σας για όσα δεν σας ικανοποιούν. Μια γυναίκα μπορεί να σας δώσει σοφές συμβουλές και κατευθύνσεις. Αργότερα που η Σελήνη περνά στον Ταύρο και τον εκφραστικό 5ο Οίκο σας, θα αδημονείτε για οτιδήποτε δημιουργικό. Με την ατμόσφαιρα πιο ανέμελη, κάντε ψυχαγωγικά σχέδια με την καλύτερη παρέα σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365