Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/2 Κριός 


Να μαζευτούν οι νταήδες, αυτός ο Κριός δεν αστειεύεται! Ειδικά υπό ένα τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το πρώτο από τρία που αναμένονται αυτή τη χρονιά. Άρα έπεται επανάληψη στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Είναι μια έντονη αστρολογική αλληλουχία, που θα «διευκρινίσει» τη θέση σας μέσα στην όποια συνέργεια…
Και όποιος σας υποτίμησε, θα αντιληφθεί το μεγάλο λάθος του! Η πρώτη πρόκλησή σας τώρα, είναι να διατρανώσετε τις αξίες σας σε όποιον κύκλο μπορεί να σας τρόμαζε: Αν απευθυνθείτε στη λογική του, δεν θα χάσετε. Παράλληλα, αυτό το τετράγωνο απαιτεί να αναβαθμίσετε τις τεχνολογικές σας γνώσεις για να βελτιώσετε τη θέση σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, προσέξτε τις μάχες ισχύος! Ένα τετράγωνο του ρωμαλέου Κρόνου με τον επαναστάτη Ουρανό, φορτίζει τους τομείς σας της καριέρας και της ηγεσίας…
Και πρόκειται για το πρώτο από τρία που αναμένονται αυτή τη χρονιά, με επανάληψη στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Ίσως νιώσετε να διχάζεστε ανάμεσα στη λαχτάρα για κύρος και στην ανάγκη για αυτονομία. Είναι πιθανό να βρείτε την υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματισμού και ατομικότητας.
Αλλά μπορεί και να κινηθείτε αίφνης προς μία από τις δύο κατευθύνσεις. Καλύτερα να μην κάνετε επιδεικτικές εξόδους, γιατί η ατμόσφαιρα είναι εμπρηστική και μπορεί να κάνετε σημαίνουσες γέφυρες! 

ζώδια σήμερα 17/02 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σας αρέσει ενίοτε να εναλλάσσεστε μεταξύ καινούργιων και παλιών ιδεών! Αλλά ο ριζοσπάστης Ουρανός προκαλεί τον συντηρητικό Κρόνο, στο πρώτο από τα τρία τετράγωνα έντασης που θα σχηματίσουν φέτος. Αν και η συγκυρία μπορεί να σας κάνει ανοικτόμυαλους όπου είστε ισχυρογνώμονες, ίσως και να εντείνει την αντίστασή σας. Πριν πάρετε μια νέα διαδρομή, δείτε τις εκκρεμότητες που έχετε με το παρελθόν: Κάθε ενδοσκόπηση θα αποδώσει στο μέλλον, με την επανάληψη της όψης στις 14 Ιουνίου και τις 24 Δεκεμβρίου. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με κάτι που απορρίπτεται τώρα… Αλλά ως τότε, ίσως να έχει χάσει την αίγλη του! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, βρείτε τη γραμμή ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς»! Ο άτεγκτος Κρόνος και ο απελευθερωτικός Ουρανός συγκρούονται, στο πρώτο από τα τρία τετράγωνα που θα σχηματίσουν φέτος. Αν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια υγιή ισορροπία, δεν θα είναι εύκολο: Η ανάγκη σας για δράση, προκαλεί εκείνη για απόλυτη κυριαρχία. Και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας για οικειότητα, ίσως η κυκλοθυμία σας να εξοργίσει κάποιον. Καλύτερα να ρίξετε τις άμυνές σας και να αφήσετε να σας προσεγγίσει όποιος το θέλει. Αντιστοίχως, να ακούσετε το ένστικτό σας αν λέει ότι κάποιος είναι αναξιόπιστος. Είναι η ιδανική στιγμή να κόψετε κάθε τοξικό δεσμό, ανοίγοντας χώρο για καλύτερες επιλογές!

ζώδια σήμερα 17/02 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, καλή είναι η ηγετική ορμή… Αρκεί να μην χάνετε το πνεύμα της συνεργασίας! Αυτό υπογραμμίζει ένα τετράγωνο του αυταρχικού Κρόνου με τον εριστικό Ουρανό, στους τομείς σας των σχέσεων και της εξουσίας. Πρόκειται για το πρώτο από τρία που αναμένονται φέτος, με επανάληψη στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Σίγουρα θα φορτιστούν τα θέματά σας με τον έλεγχο υπό αυτή τη διαφωτιστική συγκυρία, ειδικά αν έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους. Αντίστοιχα, μπορεί να το παρακάνετε στην προσφορά βοήθειας και να καταλήγετε χειριστικοί. Αν οι «σύμμαχοί» σας γίνονται όλο και πιο νωθροί, είναι ένδειξη να κάνετε λιγότερα και να ζητήσετε περισσότερα. Μπορείτε να ξαναδώσετε κίνηση σε όλες τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα γίνετε πιο διεκδικητικοί ή θα παραμείνετε ταπεινοί; Η αυτοπροβολή σας μπορεί να πάρει ιδιόρρυθμη στροφή! Ο ελεγκτικός Κρόνος συγκρούεται με τον φαρσέρ Ουρανό, στο πρώτο από τρία τετράγωνά τους για φέτος. Οι επαναλήψεις έπονται στις 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Αν υποτάσσατε τη λάμψη σας, είναι καιρός να μάθει ο κόσμος την αξία σας. Δεν πρόκειται για ναρκισσισμό, ίσως κάνουν καλό σε κάποιους όσα έχετε να προσφέρετε. Και αν υπάρξουν κάποιες κριτικές, αγνοήστε τις και συνεχίστε την πορεία σας!

ζώδια σήμερα 17/02 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προβληματίζεστε για το πόσα πρέπει να αποκαλύπτετε ή να αποκρύβετε; Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στον μετριόφρονα Κρόνο και τον απρόβλεπτο Ουρανό. Παραδόξως, η όψη κεντρίζει τους τομείς σας της φήμης και της εχεμύθειας! Ίσως μια πρόκληση σας αναγκάσει να διαμοιράσετε τη δημόσια εικόνα και τα μυστικά σας. Είναι καλό να δείχνετε την πιο ευάλωτη πτυχή σας, αρκεί να μην βλάπτετε ακούσια άλλα άτομα: Ποτέ δεν ενδείκνυται να δημοσιοποιείτε πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να μοιράζεστε με ειλικρίνεια αλλά επιλεκτικά – και να μειώσετε το δράμα στην ερωτική σας ζωή!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είναι το σπίτι ο επίγειος παράδεισός σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Το ερώτημα θέτει ένα ταραχώδες τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, στους τομείς σας της οικίας και των σχέσεων! Αν σιγοβράζουν εντάσεις εντός, μπορεί να ξεσπάσουν σαν ηφαίστειο… Τώρα ή σε μια επανάληψη της ίδιας όψης, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Ακολουθείτε όσα λέει η καρδιά σας ή τις «νουθεσίες» αδιάκριτων ατόμων; Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να την ζήσετε όπως θέλετε. Διαπραγματευτείτε τον χρόνο και χώρο που δικαιούται ο καθένας, μην μένετε σε συγκατοικήσεις από τον φόβο της μοναξιάς… Έτσι δεν θα είναι κανείς ευτυχισμένος υπό τη στέγη σας!


ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, τα λόγια σας έχουν βαρύτητα… Δεν χρειάζεται να το μάθετε ξανά με σκληρό τρόπο, επειδή δεν προσέχετε τι λέτε! Σας το υπογραμμίζει το πρώτο από τα τρία φετινά τετράγωνα, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό. Οι επαναλήψεις αναμένονται στις 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Όσο αξιόλογες κι αν είναι οι ευαισθησίες και οι πεποιθήσεις σας, ίσως τις εκφράζετε πολύ επιθετικά. Δικαιούνται και οι άλλοι να έχουν άποψη – και να την λένε χωρίς αντίλογο. Είναι καιρός να επανεξετάσετε τις αντοχές σας: Ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους, οφείλετε να τους ακούτε για να έχετε μια ειλικρινή σχέση!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, οι φιλοδοξίες σας μπορεί να υποστούν μια προσωρινή παύση! Η σύγκρουση του ανυπόμονου Ουρανού με τον Κρόνο που σας κυβερνά, θα επιφέρει αναταραχές και χάος στην οργανωμένη ζωή σας. Πρόκειται για το πρώτο από τρία τετράγωνα που θα σχηματίσουν αυτή τη χρονιά, με επανάληψη στις 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Αν βρεθείτε στο επίκεντρο με μειωμένη αυτοπεποίθηση, μην αναζητήσετε την αναγνώριση μακριά… Κοιτάξτε μέσα σας και αναγνωρίστε την αξία σας. Μην πέσετε στην παγίδα να την αποδεικνύετε συνεχώς. Καλύτερα να διαθέσετε χρόνο στη διαχείριση μιας τάσης δραματοποίησης και αποποίησης ευθυνών!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι το σπίτι σας η έδρα σας; Μπορεί και όχι, υπό μια σύγκρουση του επαναστάτη Ουρανού με τον καρμικό Κρόνο! Οι πλανήτες που σας συγκυβερνούν, κλονίζουν τους τομείς σας της οικίας και της ανεξαρτησίας. Ίσως μετακομίζετε, αγοράσατε καινούργια στέγη ή μαλώνετε με τους συγκατοίκους σας. Μήπως οι πολλές υποχρεώσεις σας κρατάτε μακριά από τη θαλπωρή; Σε κάθε περίπτωση, θα είστε κάπως ευμετάβλητοι τώρα… Και στις δύο επαναλήψεις αυτής της όψης, στις 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Πάρτε θέση απέναντι σε όποιον σε πιέζει πέρα από τα όριά σας, δεν οφείλετε να είστε το στήριγμα όλων. Έχετε και τις δικές σας ανάγκες! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μήπως η ευαισθησία σας επηρεάζει τη σωματική σας κατάσταση; Θα το δείτε ξεκάθαρα, υπό το τετράγωνο του δασκάλου Κρόνου με τον ανατρεπτικό Ουρανό! Αυτή η φόρτιση στους τομείς σας της αποτοξίνωσης και της πνευματικότητας, θα επαναληφθεί στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Αλλά θα συνειδητοποιήσετε την αξία του ξεκάθαρου λόγου και της διαύγειας στη σκέψη. Με το νόμο της έλξης επίσης σε έξαρση, καλό είναι να θέσετε στιβαρά όρια στις συνέργειές σας. Δεν πρέπει να κάνετε θυσίες, όσο κι αν σας αρέσει να δίνετε… Γι’ αυτό βρείτε πρώτα τα δικά σας όρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365