Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτη παραδοχή Μ. Γιαννάκου: Συνδέσαμε την παράλυση με το εμβόλιο για να πάρει αποζημίωση η νοσηλεύτρια!

Aν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση

Μια απίστευτη εξήγηση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος συνέδεσε την παράλυση που εμφάνισε νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα με τον εμβολιασμό της.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, υποστήριξε, επικαλούμενος γιατρούς της Κέρκυρας, ότι η παράλυση επήλθε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και μίλησε για ένα σπάνιο σύνδρομο, που παρουσιάζεται μία φορά ανά 400.000 περιπτώσεις.


Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο Μιχάλης Γιαννάκος προέβη σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, αφού εμφανίστηκε βέβαιος πως η παράλυση οφείλεται στο εμβόλιο, πριν υπάρξει σχετικό πόρισμα από τους γιατρούς.

Ο κ. Γιαννάκος επανήλθε σήμερα στο θέμα και μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και το φωνάζουμε. Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια».


Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε εξακριβωθεί αν η παράλυση της νοσηλεύτριας στα κάτω άκρα συνδέεται με το εμβόλιο.


Υπενθυμίζεται πως η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παρέλυσε από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre αφότου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.


Στη συνέχεια, η 40χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, υπεβλήθη σε αξονική, η οποία ήταν καθαρή, και εξετάζεται περαιτέρω από τους γιατρούς προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί.


Παράλληλα, λαμβάνει ειδική θεραπεία.


Πηγή: iefimerida.gr 

1 σχόλιο:

  1. κάποιοι ψεκασμένοι πήραν τα πάνω τους ...κλαψ...δεν ισχυει ομως ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365