Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχή - Εικόνες σοκ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το σημείο

Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε όλη η Καστοριά από έκρηξη η οποία σημειώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.


Όπως αναφέρει το oladeka.com. ήταν τόσο ισχυρή που ισοπέδωσε όλο το ξενοδοχείο και ακούστηκε σε ολόκληρη την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο ξενοδοχείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια της έκρηξης κάνουν λόγο για έκρηξη στη δεξαμενή υγραερίου.


Εικόνες σοκ


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το σημείο όπου βρισκόταν γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς και σημειώθηκε έκρηξη, περίπου στις 01.30.


Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη. Το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.


Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας.


Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.


Η αστυνομία απέκλεισε, επίσης προληπτικά, κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.


Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό, δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.



‘Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείο επιβεβαίωσε πως ήταν κλειστά για ένα χρόνο, ενώ είπε πως οι δεξαμενές αερίου είναι στον προβλεπόμενο χώρο κι είναι άθικτες.


Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365