Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Χαρδαλιάς: Ούτε φέτος θα κάνουμε Πάσχα όπως είχαμε μάθει

«Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει ούτε φέτος»

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν θα κάνουμε ούτε φέτος Πάσχα όπως είχαμε μάθει.


«Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει ούτε φέτος», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος υπογράμμισε ότι και το ολικό lockdown είναι στο τραπέζι.


Εξάλλου, ο υφυπουργός τόνισε ότι «γυμναστήρια και εστίαση είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Η αίσθησή μου είναι ότι πρώτα θα ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους και μετά τα γυμναστήρια. Έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και με την εξέλιξη της πανδημίας γενικά. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και απίστευτη υπομονή αυτή την πανδημία».

 

«Το γενικό lockdown είναι ένα εργαλείο το οποίο υπάρχει στο τραπέζι από την αρχή της πανδημίας», υπογράμμισε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι «αν τα επιδημιολογικά δεδομένα δυσκολέψουν, προφανώς είναι κάτι το οποίο που θα το λάβουμε υπόψιν μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365