Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/2 Κριός 


Θα δημιουργηθεί περισσότερη εντιμότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και θα ξεκινήσει από σένα. Θα στραφείς μέσα σου και θα αποδεχτείς αυτά που έπρεπε να είχες κάνει για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Γνωρίζεις όμως πως είσαι άνθρωπος και πως κανείς δεν είναι τέλειος.
Εξέτασε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις, για να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη πορεία τώρα. Η αυθεντικότητά σου θα συνεπάρει τον εραστή σου και θα κάνει το ίδιο.

ζώδια ταύρος

Ένα αίσθημα ολοκλήρωσης ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σου προσφέρει την τέλεια ευκαιρία, να κάνεις ερωτήσεις που μπορεί να δίσταζες τόσο καιρό να κάνεις στον εραστή σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο για τις ερωτικές σου φιλοδοξίες. Θα ανακαλύψεις πως η συνεργασία υπάρχει…με τρόπους που δεν πίστευες. 

ζώδια προβλέψεις 05/02 δίδυμοι

Αν χειριστείς μια συζήτηση με σεβασμό κι ευγένεια θα σε οδηγήσει στο να ηρεμήσεις μια ταραγμένη κατάσταση στο δεσμό σου. Άφησε μια ανταλλαγή να γίνει βαθιά και ουσιαστική αν είναι απαραίτητο, καθώς θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε για μερικά σημαντικά και έγκαιρα σημεία. Δημιούργησε λοιπόν το ιδανικό κλίμα, για να ενθαρρύνεις τη ροή της ρομαντικής έκφρασης!

ζώδια καρκίνος

Ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρη για το τι συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή ή για το πού κατευθύνεται ο δεσμός σου, θα μπορούσες να ανατρέξεις πίσω στο σημείο που ξεκίνησε. Αυτή η ανακλαστική εστίαση θα σου θυμίσει τις ελπίδες που είχες και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την ερωτική σου ζωή. Θα θυμηθείς επίσης και τη σοφία που βασίζεται στην εμπειρία που έχεις αποκτήσει και μπορείς να εφαρμόσεις τώρα. Η δύναμη να δημιουργήσεις ένα νέο κεφάλαιο που θα εκδηλώνει αυτό που θέλεις είναι δική σου!

ζώδια προβλέψεις 05/02 λέων

Η επιθυμία να εξερευνήσεις τις καταστάσεις των ερωτικών σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσεις μια υπερβολικά ψυχρή προσέγγιση σ’ αυτά. Ίσως χρειαστεί να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και δημιουργική απέναντι σ’ αυτό που φαίνεται αβέβαιο ή ακατάλληλο. Προσπάθησε να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα που προσφέρεται και μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Δεν μπορείς να δεις τις εξελίξεις, αν είσαι κοντόφθαλμη! 

ζώδια παρθένος

Οι λύσεις βρίσκονται στις λεπτομέρειες τώρα, ενθαρρύνοντάς σε να εστιάσεις επίμονα στα τρέχοντα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Όμως μια θετική και προνοητική νοοτροπία μειώνει ή εξαλείφει την αρνητική ή απαισιόδοξη ενέργεια, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή σου. Αν υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι σε ό, τι έχεις καταφέρει, θα μπορέσεις να απολαύσεις την ηρεμία που χρειάζεσαι. 

ζώδια προβλέψεις 05/02 ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα ασυνείδητο…. αν εφαρμόσεις αυτοπειθαρχία και υπομονή σε έναν παθιασμένο ή ρομαντικό στόχο τώρα. Σίγουρα, θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια με τις επιδιώξεις σου. Και σίγουρα η επίτευξη της εξέλιξης του δεσμού σου, δεν θα συμβεί αμέσως. Όμως συνέχισε να εστιάζεις την εμπνευσμένη σου ενέργεια σ’ αυτό που κάνει την καρδιά σου πραγματικά να «τραγουδά». Μ’ αυτό τον τρόπο θα τα καταφέρεις. 

ζώδια σκορπιός

Αυτό που αποκαλύπτεις σ’ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή στον εραστή σου, μπορεί να χρειαστεί να γίνει με μεγάλη διακριτικότητα. Ίσως δεν είναι η δυσπιστία το πρόβλημα. Ίσως αισθάνεσαι πως η πρόοδος πρέπει να συμβεί αργά και προσεκτικά. Μπορείς να κρατήσεις κρυμμένα προς το παρόν όσα σκέφτεσαι και νιώθεις μέχρι να σιγουρευτείς πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για τα εκφράσεις. Η διαίσθησή σου θα σου δώσει το σήμα, για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου.

ζώδια τοξότης

Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βελτιωθούν υπέροχα τώρα. Χρησιμοποίησέ τες για να διατηρήσεις την ηρεμία σου ή γίνε πιο διπλωματική. Επίσης, αποδέξου πως η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το σύντροφό σου, θα βοηθήσει ώστε να ξεπεράσεις τη δύσκολη κατάσταση που βιώνεις. Θα ανακαλύψεις πως μια ήρεμη συμπεριφορά από την πλευρά σου, δημιουργεί πραγματική μαγεία.

ζώδια αιγόκερως

Το δημιουργικό μυαλό σου, θα μπορούσε να βρει φανταστικές ιδέες για την εξέλιξη του δεσμού σου τώρα. Γι’ αυτό μίλησε στο ταίρι σου για όλα όσα επιθυμείς. Με τη δημιουργικότητά σου θα οδηγήσεις μια συζήτηση σε βαθύτερο επίπεδο παθιασμένης συνεργασίας. Οι πρωτοβουλίες σου, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διασαφήνισε την εικόνα και κάνε το να συμβεί. 

 ζώδια υδροχόος

Ένα μεγάλο επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης προσφέρεται τώρα. Να είσαι όμως προετοιμασμένη να ακολουθήσεις νέες προοπτικές για τον έρωτα, τον ρομαντισμό και την οικειότητα. Τα μάτια σου μπορεί να ανοίξουν στις παθιασμένες δυνατότητες που θα ενισχύσουν την ερωτική σου ζωή… αν ανοίξεις το μυαλό σου. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πειραματιστείς στο όνομα της αγάπης, τότε πιθανότατα θα λατρέψεις αυτήν τη διαδικασία ακόμα περισσότερο!

ζώδια ιχθύες

Μια συζήτηση με τον εραστή σου θα σε βάλεις σε σκέψεις. Αφιέρωσε χρόνο για να απορροφήσεις και να καταλάβεις ό,τι σου πει. Αυτά που λέει ίσως του πήρε αρκετό καιρό για να τα διατυπώσει σε λέξεις. Πίστεψε πως αυτό που αποκαλύπτει ο αγαπημένος σου, μπορεί να φέρει ένα νέο επίπεδο σαφήνειας και να εμβαθύνει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365