Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/2 Κριός 


Η σημερινή Νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια νέα αρχή στο ερωτικό σου μέλλον! Οι παθιασμένες φιλοδοξίες σου θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο ωθώντας σε να ρισκάρεις στα θέματα της καρδιάς.
Επέτρεψε σ’ αυτό το σεληνιακό συμβάν να σου δείξει τι προσφέρεται… που ίσως αγνοούσες μέχρι τώρα και τι πρέπει να εγκαταλείψεις, για να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή. 

ζώδια ταύρος

Η συναισθηματική ένταση θα κάνει την εμφάνισή της, σε οποιεσδήποτε συζητήσεις ή αλληλεπιδράσεις τώρα.
Είσαι όμως σε θέση να την εντοπίσεις πριν εκδηλωθεί και να αποφύγεις τις επιπλοκές που την συνοδεύουν. Πίστεψε στην ικανότητα που έχεις να παραμένεις προσγειωμένη και λογική κάνοντας με προσοχή, μικρά και σταθερά βήματα.
Επειδή μια σπίθα τώρα, θα μπορούσε να μετατραπεί σε κόλαση! Όμως αυτή η κόλαση να είναι ευχάριστη…όχι δυσάρεστη.

ζώδια προβλέψεις 11/02 δίδυμοι

Τα οικονομικά ζητήματα ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα τώρα στη σχέση σου. Όμως, η δική σου ευέλικτη προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτό το οικονομικό ζήτημα, θα είναι σύντομο. Είτε το βιώνεις εσύ είτε ο εραστής σου, κάτι πρέπει να κάνετε, για να το αντιμετωπίσετε λογικά και με ευαισθησία. 

ζώδια καρκίνος

Η επιθυμία να κάνεις αλλαγές στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου είναι κατανοητή. Όμως, η καθησυχαστική και εκτεταμένη πρόοδος θα χρειαστεί να αναλογιστείς εν συντομία το ρομαντικό σου παρελθόν και τη σχέση σου. Μερικές άβολες αλήθειες, περιμένουν την αποδοχή σου. Πίστεψε όμως πως η απελευθέρωση και η ανακούφιση που θα νιώσεις…το αξίζουν. 

ζώδια προβλέψεις 11/02 λέων

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Παρόλο που το μέλλον της υπάρχουσας ή της εκκολαπτόμενης σχέσης σου θα λάβει ιδιαίτερη εστίαση, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αρκετή εγγύτητα ή αγάπη ανάμεσά σας. Ένα νέο ξεκίνημα ή ένα νέο κεφάλαιο προσφέρεται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Τώρα αν αυτό συνεπάγεται μια άνευ όρων αγάπης, τότε ξέρεις πώς να ανταποκριθείς. 

ζώδια παρθένος

Ακόμα κι αν φαίνεται πως οι ευθύνες σου σε άλλους τομείς εκτός των ερωτικών σου αυξάνονται, ίσως χρειαστεί να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου, για να αντιμετωπίσεις μια αναπτυσσόμενη ρομαντική σχέση. Μια Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις συνήθειες και την υπηρεσία σου στους άλλους, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα, όπου χρειάζεται. Αν οι κουραστική καθημερινότητα ή τα συνήθη πρότυπα αποτελούν τη βάση διαφωνιών, τότε ξέρεις τι να κάνεις! 

ζώδια προβλέψεις 11/02 ζυγός

Ο εραστής σου ίσως έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το ρυθμό ενίσχυσης του δεσμού σας. Όμως η σημερινή Νέα Σελήνη που επηρεάζει την αληθινή αγάπη και τη βαθιά, εγκάρδια έκφραση, σου επιτρέπει να εκφράσεις τη δική σου άποψη, με προσοχή και ευαισθησία. Θα μπορούσες επίσης να εφαρμόσεις κανόνες ή όρια που το ταίρι σου θεωρεί ασυνήθιστα. Όμως ίσως είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

ζώδια σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και την ασφάλειά σου. Θα γίνει σαφές πως με το να κρατάς κρυμμένες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, δε θ’ αποφύγεις το ρομαντικό δράμα. Με τον Ουρανό που δημιουργεί αβεβαιότητα στο δεσμό σου, ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να παραμείνεις προσγειωμένη και ψύχραιμη… για να ξεπεράσεις τις αναταράξεις. Όμως αυτό το καινούργιο που προσφέρεται, θα το κάνει πολύ πιο εύκολο στο μέλλον.

ζώδια τοξότης

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει με καινούργιο τρόπο, το πώς σκέφτεσαι, αντιδράς και επικοινωνείς με το σύντροφό σου. Θα μπορούσε επίσης να εντείνει την επιθυμία σου για βαθύτερες και ουσιαστικότερες συζητήσεις. Η ανάληψη αυτού του είδους δράσης, μπορεί να δημιουργήσει ένα χρήσιμο προηγούμενο για την ενίσχυση της σχέσης σου και την αύξηση της οικειότητας ανάμεσά σας! Όχι μόνο στο παρόν….αλλά και στο μέλλον!

ζώδια αιγόκερως

Αν κάτι που σχετίζεται με τις ερωτικές καταστάσεις του δεσμού σου φαίνεται αποφασισμένο να αποτρέψει την παθιασμένη χαρά σου, τότε η σημερινή Νέα Σελήνη θα σου αποδείξει πως είναι ένα προσωρινό πρόβλημα. Ναι, το παθιασμένο μονοπάτι σου μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο σε ορισμένους. Αλλά η δέσμευσή σου για τα ρομαντικά σου όνειρα πρόκειται να ενισχυθεί ή να ενταθεί. Αν κάποιος δεν ακολουθήσει….δεν είναι δικό σου πρόβλημα! 

ζώδια υδροχόος

Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στα ερωτικά σου. Γι’ αυτό και νιώθεις πρόθυμη να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη ορμή στη ερωτική σου ζωή. Αυτό σημαίνει πως θα δοκιμάσεις διαφορετικές προσεγγίσεις και θα γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη απέναντι στις ανεξερεύνητες εμπειρίες. Μην φοβηθείς να κάνεις ένα βήμα σε έναν ασυνήθιστο προορισμό…γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, της παθιασμένης επιτυχίας! 

ζώδια ιχθύες

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει όλα τα κρυφά ή μυστηριώδη θέματα της ερωτικής σου ζωής. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που αφορά την πραγματοποίηση όλων όσων οραματίζεται το μυαλό και η καρδιά σου. Είτε θέλετε να μετατρέψεις μια φαντασία σε πραγματικότητα είτε να επουλώσεις το δεσμό σου, σου δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία, να υιοθετήσεις νέους δημιουργικούς και καινοτόμους τρόπους, για να το κάνεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365