Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/2 Κριός 


Η επιθυμία να κάνεις κάτι τολμηρό και πιθανώς απροσδόκητο στην ερωτική σου ζωή, θα ενταθεί. Υπάρχει περίπτωση ο περίγυρός σου να πιστέψει πως έχασες το μυαλό σου; Πιθανόν!
Όμως πρόκειται να κάνεις ένα μεγάλο βήμα για να βιώσεις αυτό που επιθυμείς. Απλά να έχεις κατά νου πως η ιδέα που εσύ θεωρείς λογική…. για κάποιον άλλον, μπορεί να φαίνεται υπερβολικά εκκεντρική.

ζώδια ταύρος

Το φεγγάρι εστιάζει στα οικονομικά σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις μια αναθεώρηση των εξόδων σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση.
Αν είσαι σε σχέση και υπάρχει πρόβλημα προϋπολογισμού, τότε συζητήστε το με το ταίρι σου για να βρείτε λύσεις.
Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως ξοδεύεις χρήματα σε διάφορους ιστότοπους ή σε εφαρμογές γνωριμιών. Φρόντισε λοιπόν να μαζευτείς, όσο μπορείς. 

ζώδια προβλέψεις 20/02 δίδυμοι

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου μπορεί να αυξήσει τη διαίσθησή σου, όπως και να ενισχύσει τη μυστηριώδη πλευρά της ερωτικής σου ζωής και τις εμπλεκόμενες επιπλοκές. Αλλά οι ενδείξεις ή τα σημάδια, μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Θα μπορούσαν να είναι πολύ λεπτές προειδοποιήσεις και ίσως χρειαστεί να ανοίξεις το υποσυνείδητό σου για να τις εντοπίσεις. Αλλά μπορείς να εμπιστευτείς πως ένα ερωτικό μάθημα προσφέρεται.. σε ό, τι είναι αόρατο ή άυλο. 

ζώδια καρκίνος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την απόσταση και την απομόνωση, θα επιλέξεις να είσαι περισσότερο παρατηρητής παρά ενεργό μέλος, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό όμως, ίσως φέρει ενδιαφέρουσες και νέες προοπτικές σε ένα ρομαντικό σενάριο. Εξέτασε πώς αλλάζει η δυναμική του δεσμού σου, αν είσαι περισσότερο στο παρασκήνιο.

ζώδια προβλέψεις 20/02 λέων

Η ερωτική σου ζωή θα δεχτεί απροσδόκητες εξελίξεις και ανατροπές τώρα. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά θα δημιουργηθούν εξαιτίας της αφοσίωσής σου στην καριέρα και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ερωτική σου ζωή, επιθυμεί συγκίνηση και γλύκα. Προσπάθησε ν’ αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου και να επικεντρωθείς στο δεσμό σου!

ζώδια παρθένος

Ανατρέχοντας στο παρελθόν κι εξετάζοντας τις ρομαντικές σου προτεραιότητες, θα ανακαλύψεις πόσο άλλαξες τώρα. Οι κανόνες, οι περιορισμοί και τα όρια που ενδέχεται να είχαν εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια ενδέχεται να μην ισχύουν πλέον. Επέτρεψε σ’ αυτήν την αποκάλυψη να επισημάνει το νέο ξεκίνημα που κάνεις….εδώ και τώρα, με την ερωτική σου ζωή. Αν το παρελθόν ήταν συναρπαστικό…περίμενε να δεις πώς θα είναι το μέλλον!

ζώδια προβλέψεις 20/02 ζυγός

Μπορείς να ελέγχεις και να κατευθύνεις τις συζητήσεις ή τις ανταλλαγές με το ταίρι σου. Το πρόβλημα όμως είναι, όταν μια συζήτηση που ξεκινά ήρεμα…καταλήγει να οδηγηθεί απροειδοποίητα σε εχθρική περιοχή. Σ’ αυτή την περίπτωση, προσπάθησε να μην πιέσεις για γρήγορες λύσεις ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα. Προς το παρόν, διατήρησε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας και κάνε…. πολλή υπομονή.

ζώδια σκορπιός

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς μόνο στα αρνητικά της ερωτικής σου ζωής, παρότι νιώθεις πως αντιμετωπίζεις μια πιεστική και τρελή κατάσταση. Οι απροσδόκητες εξελίξεις δεν σκοπεύουν να συγκλονίσουν την ερωτική σου ζωή ή να γίνουν πηγή στρες. Αν συνδυάσεις την προνοητικότητα, τη φαντασία και την υπομονή σου, θα ανακαλύψεις πόσο χρήσιμες είναι μερικές απ’ αυτές. 

ζώδια τοξότης

Ίσως κοιτάς με λάθος τρόπο ένα θέμα που αφορά την ερωτική σου ζωή τώρα. Ο εραστής σου, μπορεί να φαίνεται απαιτητικός ή να σου αποσπά την προσοχή. Μπορεί όμως κι εσύ να εστιάζεις έντονα σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Προσπάθησε να βρεις την απαραίτητη ισορροπία που δεν θα κάνει κάτι αθώο να φαίνεται υπερβολικό. Αυτή είναι η αποστολή σου τώρα.

ζώδια αιγόκερως

Αν μοιραστείς με το ταίρι σου το φόρτο εργασίας ή αν αναμείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, ίσως δείτε τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα προκύψουν ανάμεσά σας. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια ισχυρή οικεία σύνδεση μ’ αυτό που κάνετε, αλλά οι δημιουργικές και ευφάνταστες έννοιες, θα ρέουν αβίαστα. Όποιος κι αν είναι ο κοινός στόχος, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε περήφανοι στο μέλλον.

ζώδια υδροχόος

Ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί κάτι ασήμαντο, να μετατραπεί σε βουνό, όταν αντιμετωπιστεί με υπερβολικό ζήλο. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει τώρα για σένα και το σύντροφό σου. Όμως ακόμα κι αν ο αγαπημένος σου είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να επιμένει στις απόψεις του με πάθος, εσύ φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να ηρεμήσουν τα πράγματα. 

ζώδια ιχθύες

Είναι πιθανώς ιδιαίτερος ο τρόπος σκέψης σου, για το τι είναι αστείο. Αλλά αυτό που εσύ θεωρείς ξεκαρδιστικό θα προκαλέσει σύγχυση και πιθανότατα θα βλάψει τον αγαπημένο σου τώρα. Προσπάθησε να παρακολουθείς στενά την ευεξία και την ψυχαγωγία που προσφέρεις στο δεσμό σου. Μπορεί να σου φαίνεται περιττό να το κάνεις…αλλά ένα απρόσεκτο σχόλιο ή μια άστοχη κίνηση, μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365