Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Σαρηγιάννης: Από Απρίλιο η εστίαση στη νότια Ελλάδα, από Μάιο στη βόρεια

Το lockdown εκτίμησε ότι θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας

Η εστίαση πρέπει να λειτουργήσει από τον Απρίλιο στη νότια Ελλάδα και από το Μάιο στο βόρειο τμήμα της χώρας ανέφερε ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.


Ο καθηγητής μίλησε στο Mega για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και το lockdown.


Όπως είπε ο κ. Σαρηγιάννης, οι διασωληνωμένοι έχουν αυξηθεί, αλλά πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ παράλληλα φαίνεται μείωση στα κρούσματα.


Το ιικό φορτίο είναι σταθερό και από αύριο θα φαίνονται τα αποτελέσματα του lockdown, υποστήριξε ο καθηγητής, ενώ μίλησε και σταδιακή αποκλιμάκωση.


Για το lockdown εκτίμησε ότι θα πάρει παράταση μιας εβδομάδας, ενώ για την κακοκαιρία δήλωσε πως ευνοεί την αύξηση των κρουσμάτων και τη μεταδοτικότητα του ιού.

1 σχόλιο:

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......... ΤΟ 70% ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365