Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε σήμερα η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται.


Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα:


«Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021.


Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Πηγή: iefimerida.gr 

2 σχόλια:

  1. εμείς λεφτά θέλουμε και εκκλησία.Τι θα γίνει μ αυτον δεν μας νοιάζει.Με τη βοήθεια του θεού πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365