Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ο τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα – Ποια είναι τα επικρατέστερα

Ποια μέτρα εξετάζονται για την Αττική

Με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί κατά 57% την τελευταία εβδομάδα το καμπανάκι όχι απλά έχει χτυπήσει αλλά είναι προ των πυλών νέα μέτρα έτσι ώστε να ανακοπεί η αυξητική τάση που παρατηρείται στα κρούσματα κορονοϊού.


Οι επιδημιολόγοι συνεδριάζουν από νωρίς και με τις πληροφορίες να λένε και για σήμερα ότι θα έχουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει εισήγηση για κάποια μέτρα τόσο για την Αττική όσο και για άλλες κόκκινες περιοχές της χώρας. Για σήμερα, περιμένουμε κάτω από τα 1.261 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες αλλά σίγουρα πάνω από 1.000.


Ποια μέτρα εξετάζονται για την Αττική

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 και όχι από τις 21:00 που είναι σήμερα. Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και δεν το απέκλεισε. 


Διακοπή του click in shop. 


Διακοπή του click away. 


Κλείσιμο σχολείων.


Και το πιο ακραίο σενάριο που κάνει λόγο για ολικό lockdown.


Όλα τα παραπάνω είναι με την σειρά που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν αλλά και με τις πιθανότητες που έχουν να εφαρμοστούν. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365