Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Κέρκυρα: Δεύτερο περιστατικό παράλυσης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού

Ένας γιατρός εμφάνισε συμπτώματα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του

Ένα ακόμα ύποπτο περιστατικό καταγράφηκε στην Κέρκυρα ύστερα από εμβολιασμό κατά του κοροναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ένας γιατρός που έκανε τη Δευτέρα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού εμφάνισε παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες λίγες ώρες μετά. Πάντως δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν τα συμπτώμααυτά συνδέονται με το εμβόλιο ή όχι.


Σύμφωνα με την κερκυραϊκή ιστοσελίδα, ο γιατρός έκανε τη δεύτερη δόση χθες το πρωί και το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.


Μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο του νησιού και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.


Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που παρουσιάζει παράλυση στην Κέρκυρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια συμπτώματα εμφάνισε και 42χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα. Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19, πάντως τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση υγείας της νοσηλεύτριας είναι καλύτερη.


«Η κατάσταση της συναδέλφου μου συνεχίζει και βελτιώνεται, γίνεται όλος ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος, τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και σε έξω, ιδιωτικά κέντρα, παίρνει την κατάλληλη αγωγή που της έχει ορίσει ο γιατρός και περιμένουμε» δήλωσε η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365