Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ημίγυμνος άνδρας τρώει τούμπα κάνοντας πατινάζ σε κανάλι του Άμστερνταμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες, ένας Ολλανδός φόρεσε (μόνο) ένα μαύρο σορτσάκι και βγήκε να κάνει κάτι σαν… καλλιτεχνικό πατινάζ σε ένα κανάλι στο Άμστερνταμ.


Ο ημίγυμνος άνδρας έδειχνε να απολαμβάνει το πατινάζ καθώς είχε όλη την παγωμένη πίστα στη διάθεσή του, την ώρα όμως που αποφάσισε να κάνει μία φιγούρα, σκόταψε σε ένα κομμάτι λεπτού πάγου που εξέιχε και βυθίστηκε στο παγωμένο νερό.


Αν και η προσγείωσή του ήταν απότομη και σίγουρα επώδυνη, ο νεαρός Ολλανδός δεν πτοήθηκε και πολύ και χαμογέλασε μόλις έβγαλε το κεφάλι του από το νερό.


Για καλή του τύχη, σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένας συμπολίτης του ο οποίος τον τράβηξε με ένα σχοινί για να τον μεταφέρει κάπου πιο ζεστά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της και το επίμαχο βίντεο.


Δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365