Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Μπογδάνου

ΝΔ για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι Μπογδάνου: «Υποστηρικτές τρομοκρατών απειλούν τον κοινοβουλευτισμό»

Στόχος επίθεσης έγινε το βράδυ της Τρίτης, 02.02.2021, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διπλό εμπρηστικό «χτύπημα» (σ.σ. βρέθηκαν μπουκάλια ενώ υπάρχουν αναφορά και για γκαζάκια) στο σπίτι όπου διαμένει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο.


Στην συνέχεια «στόχος» έγινε και το αυτοκίνητό του, το οποίο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ ακόμη υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δημοσιογράφου.


ΝΔ για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι Μπογδάνου: «Υποστηρικτές τρομοκρατών απειλούν τον κοινοβουλευτισμό»


«Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα» τονίζει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη διπλή εμπρηστική επίθεση κατά του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου.


Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως «οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό» και «σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του».

«Επιθέσεις τέτοιου είδους εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα», υπογραμμίζει η ΝΔ.


«H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.


Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του, χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους. Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Επιθέσεις τέτοιου είδους εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτησή του έκανε λόγο για στυγνή τρομοκρατική ενέργεια.

«Στυγνή τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του κοινοβουλευτισμού και της ελευθερίας του λόγου. Καταδικάζω την επίθεση εναντίον του

@bogdanosk και της οικογένειάς του. Η τρομοκρατία δεν θα νικήσει. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται!».

Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365