Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Κλείδωσαν τα μέτρα για Αττική - Θεσσαλονίκη: Click away Δευτέρα με Παρασκευή – Κλειστά το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ΟΛΑ κλειστά

Η συνεδρίαση της επιτροπής συνεχίζεται και οι τελευταίες πληροφορίες για τα μέτρα που κλειδώνουν είναι επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας το σαββατοκύριακο από τις 6 το απόγευμα στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη.


Σε μέτρα και για την Αττική φαίνεται να καταλήγει μετά την μαραθώνια συνεδρίασή της η επιτροπή των ειδικών, μια συνεδρίαση η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καταστήματα τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα έως την Παρασκευή θα λειτουργούν ΜΟΝΟ με Click Away και όχι με Click in shop. 


Το Σαββατοκύριακο θα είναι ΟΛΑ κλειστά. Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα ισχύει απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.


Η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίστηκε «κόκκινη» που σημαίνει ότι κλείνουν τα Λύκεια αλλά μένουν ανοικτά τα Γυμνάσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365