Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Το Πάσχα θα ακούσουμε καμπάνες – Ίσως είναι το τελευταίο lockdown

Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε

Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού την εβδομάδα που διανύουμε αλλά σταθεροποίηση από την επόμενη «βλέπει» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.


Η πορεία των κρουσμάτων θα είναι πτωτική σταδιακά και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση, επεσήμανε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (15.02.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.


Ο πρόεδρος του ΠΙΣ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο lockdown καθώς, όπως είπε, με τους ρυθμούς εμβολιασμών και τον καλό καιρό αναμένεται τις επόμενες βδομάδες, θεωρεί ότι δεν θα φτάσουμε ξανά στο ίδιο σημείο. «Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Παράλληλα, τόνισε πως ο ιός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι, ψάρεμα κλπ όπως είχαν επιτραπεί τον Δεκέμβριο.


Επεσήμανε πως ο ιός που παλεύουμε αυτή την στιγμή είναι διαφορετικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά και στις μικρές ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365