Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πώς απολυμαίνουμε σωστά το smartphone μας;

Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας εδώ και αρκετούς μήνες και έχει αλλάξει πολλά πράγματα στις καθημερινές μας συνήθειες

Σύμφωνα με Γερμανική επιστημονική έρευνα ο κορονοϊός μπορεί να επιζήσει έως και 9 ημέρες επάνω σε επιφάνειες όπως μέταλλο, γυαλί και πλαστικό.


Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας εδώ και αρκετούς μήνες και έχει αλλάξει πολλά πράγματα στις καθημερινές μας συνήθειες. Η προσεχτική και συχνή απολύμανση των χεριών μας και των προσωπικών μας αντικειμένων είναι πλέον δεδομένη. 


Το αγαπημένο μας smartphone είναι σίγουρα το αντικείμενο που αγγίζουμε περισσότερο μέσα στην ημέρα και το έχουμε πάντα μαζί μας, εντός και εκτός σπιτιού. Το απολυμαίνουμε όμως σωστά;


Σύμφωνα με Γερμανική επιστημονική έρευνα ο κορονοϊός μπορεί να επιζήσει έως και 9 ημέρες επάνω σε επιφάνειες όπως μέταλλο, γυαλί και πλαστικό. Πρόκειται για υλικά από τα οποία αποτελούνται τόσο τα smartphone, όσο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. 


Φυσικά αυτό που έχουμε μάθει μέχρι τώρα είναι ότι δε χρειάζεται πανικός, μόνο σωστή ενημέρωση, προφύλαξη και επιμέλεια. Δες παρακάτω τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους απολύμανσης του κινητού σου:


•    Με αντισηπτικό χεριών! Εύκολα και απλά με κάτι που πλέον όλοι έχουμε στην τσέπη μας! Ρίξε μια μικρή ποσότητα σε ένα μαντηλάκι και πέρασε τη μπροστά και την πίσω όψη του κινητού σου για περίπου ένα λεπτό. 

•    Αντισηπτικά μαντηλάκια! Εξίσου εύκολα στη χρήση και αποτελεσματικά!

•    Με τον Turbo-X UV αποστειρωτή κινητών και μικρών αντικειμένων! Αποστείρωσε το smartphone σου και προσωπικά σου αντικείμενα με την ασφάλεια της υπεριώδους ακτινοβολίας και απάλλαξε τα από παθογόνους μικροοργανισμούς! 


Διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο ή χρησιμοποίησε τους εναλλακτικά, ανάλογα με την κάθε περίσταση! 


Και να θυμάσαι, ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών, προσέχουμε τον εαυτός μας και δε σταματάμε να χαμογελάμε!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365