Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Κάτω από 2.000 σήμερα τα κρούσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα θα είναι αισθητά πιο κάτω από τα χθεσινά

Λίγο κάτω από τα 2.000 θα είναι σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα θα είναι αισθητά πιο κάτω από τα χθεσινά και πολύ πιο κάτω από το ρεκόρ για το 2021 που ήταν τα 2.702 κρούσματα. 


Αυτό το οποίο ανησυχεί τους επιστήμονες είναι οι μεταλλάξεις που φαίνεται να κατακλύζουν πολλές περιοχές της χώρας. 


Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του ερευνητή Γιώργου Παυλάκη ο οποίος μίλησε ως εξής για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού: «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σαν τις κατσαρίδες θα πολλαπλασιάζονται και οι μεταλλάξεις. Η Κρήτη που τα πήγαινε μια χαρά έχει καταληφθεί από το βρετανικό στέλεχος από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Πρόκειται για νέα πανδημία. Βάζοντας φράγμα στον ιό με εμβόλια και καραντίνα, γλιτώνουμε από τις επόμενες μεταλλάξεις που δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα… Τα εμβόλια δουλεύουν λίγο λιγότερο σε μεταλλάξεις όπως την Αφρικανική», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365