Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: 28χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές

Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 28χρονος άνδρας μαχαίρωσε πολλαπλά τον 68χρονο θείο του

Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κοντά στο Μυριόφυτο του Κιλκίς.


Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, θείος και ανιψιός λογομάχησαν μεταξύ τους για προσωπικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 28χρονος άνδρας μαχαίρωσε πολλαπλά τον 68χρονο θείο του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του και αδελφού του θύματος προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ωστόσο οι δύο άνδρες δεν τα κατάφεραν.


Ο 68χρονος άνδρας διακομίσθηκε, τελικά, στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Προανάκριση για την οικογενειακή τραγωδία διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου φερόμενου ως δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365