Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Θάνατος 63χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό της: Τι λένε οι συγγενείς της

Για την υπόθεση αυτή γίνεται έρευνα από τις αρχές

Σε σοκ είναι η οικογένεια της 63χρονης η οποία έφυγε ξαφνικά από την ζωή λίγο μετά τον εμβολιασμό της στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον η άτυχη γυναίκα έκανε σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Κάθισε 20 λεπτά στο εμβολιαστικό κέντρο και στην συνέχεια έφυγε για να πάει στο σπίτι της. 


Όπως περιγράφουν στο newsit.gr η γυναίκα βγαίνοντας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από έναν περαστικό να την βοηθήσει. Ο άνδρας την έπιασε αγκαλιά και προσπάθησε να την βοηθήσει. Αμέσως, έτρεξαν έξω γιατροί από το εμβολιαστικό κέντρο και την μετέφεραν μέσα. 


Κλήθηκε και το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς η γυναίκα δεν άντεξε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 


Για την υπόθεση αυτή γίνεται έρευνα από τις αρχές για το αν τα αίτια του θανάτου της σχετίζονται ή όχι με το εμβόλιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η Επιτροπή Εμβολιασμών ερευνά το περιστατικό και αναμένει την ιατροδικαστική εξέταση αφού πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο. Και τονίζουν μάλιστα ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.  Επίσης έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τονίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση ο θάνατος δεν φαίνεται να σχετίζεται με το εμβόλιο. 

1 σχόλιο:

  1. εμπρος καλοκαγαθοι defacto υπερασπιστές των εμβολίων βγείτε και σπείρετε τις αμφιβολίες παλι
    άραγε σχετίζεται ο θανατος με το εμβόλιο
    μα φυσικά όχι....θα πειτε εσεις της πολιτικής ορθότητας που έχετε απωλέσει κάθε κριτική σκέψη

    και μόνο η απώλεια ζωής ενός ανθρώπου που τώρα θα ζούσε τηρώντας μέτρα φύλαξης
    και δοκιμαζοντας πειραματικά ένα εμβόλιο που βρίσκεται ξεκάθαρα σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ φάση είναι επικίνυνο να συνεχίζεται
    λυπάμαι που έχει χαθεί η κριτική σκέψη και που αναφανδόν οι υποστηρικτές των εμβολίων έχουν αποθεώσει ένα εργαλέιο που εμφανώς δεν ερευνηθεί αρκετά και καθιστά τους ανθρώπους μετέχοντες σε παγκόσμιο πείραμα

    Αν παλι θεωρείτε ότι η απώλεια μιας ζωής ανήκει στο στατιστικό λάθος τότε να ρισκάρετε τη ζωή του δικού σας ανθρώπου ή να αναλάβετε να το εξηγήσετε στην οικογένεια του θανόντος

    με λυπεί αφάνταστα η εμμονική υποστήριξη οποιουδήποτε δόγματος είτε υπέρ είτε κατά του εμβολίου και λυπάμαι που θα το πω αλλά οι υποστηρικτές των εμβολίων είναι σαφώς πιο εμμονικοί αφού επιθυμούν την επιβολή σε όλους τους υγιείς
    ακόμη έχουμε να δούμε πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365